Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Preamplificator Fisher CC-3000

Postări Recomandate

Am un asemenea aparat (Studio Standard by Fisher CC-3000) si as avea nevoie de manualul de service sau macar schema, trebuie sa inlocuiesc doua comutatoare si au multi pini, e cam greu de ridicat schema, vreau sa stiu si daca nu (mai) pot gasi ceva original, chiar si SH.Astept raspunsuri cu atasamente la Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• carageae

4

• mircea888

1

• romicap

1

• alf

1

Top autori în acest subiect

cum se manifesta problema?poate sunt comutatoarele murdare(in interior ma refer), in orice caz trebuie sa incerci prima data sa dai cu spray de contacte. ar trebuie sa gasesti niste gauri mici in comutatoare special pentru curatare cu spray.

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Acum vad ca am avut un raspuns....din pacate nu cel pe care-l asteptam. Am si acum acel preamplificator, e pus deoparte ca am multe altele de mesterit....comutatoarele respective sunt defecte mecanic, probabil rupte in interior, nu merge solutia cu curatarea...

Link spre comentariu

:ewryt45w

Ce bine ca nu mi-am bagat nasul in el mai repede...nici asa nu e simplu, vedeti ce complexa e schema, full transistor, dar macar imi fac o idee cum trebuie facute conexiunile.

Va asigur ca am cautat si eu pe site-ul ala, de mai multe ori...

Link spre comentariu

Ei, daca erau din alea, era simplu, dar sunt comutatoare pe cablaj, cu multi pini, cel mai mare defect e acela care are toate variantele de mono-stereo...2L-2R-L+R(mono)-STEREO. Acela vreau sa-l desfiintez si nu stiam care sunt legaturile. Nu am nevoie de altceva decat stereo, dar era util asa ceva la ascultarea benzilor sau casetelor vechi, cand uneori cadea un canal si ramaneai doar cu un canal care suna bine. Sau la ascultarea inregistrarilor pe 4 piste pe aparate ce nu stiau reda decat stereo. Si in Rostov105 era genul asta de comutator, mai putin mono mixat, si evident cu alt format.

Necazul e ca acest comutator la Fisher nu e fixat pe panou, ci pe cablaj, deci e cam complicat sa pui unul clasic cu galeti si fire...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări