dre Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Am joc lateral la slide...la un 6210 navigator. Se poate strange? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Toate seriile pe slide mai putin cele de seria E si 8800 au joc pe slide. Chiar si n95, n96, n85. Nu prea ai ce sa le faci. Au mecanismul low cost. cel mai bun slide de la nokia pe care l-am avut si pe care l-am folosit mult timp fara sa capete joc a fost nokia e65 Link spre comentariu
Vizitator bebs Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 cine imi poate explica, va rog, de ce m-am trezit fara mesaje in inbox, outbox, sent, etc...Mentionez k am un 6210 Navigator, deci are slide si nu e vb de tastatura neblocata, nu l-am scapat, nu i-am scos cardul...l-am resetat, i-am scos cardul, i-am scos cartela si nimic...help pls? Link spre comentariu
Andr3y Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 cine imi poate explica, va rog, de ce m-am trezit fara mesaje in inbox, outbox, sent, etc...Mentionez k am un 6210 Navigator, deci are slide si nu e vb de tastatura neblocata, nu l-am scapat, nu i-am scos cardul...l-am resetat, i-am scos cardul, i-am scos cartela si nimic...help pls?Cand bagi alt sim pierzi registrul cu apeluri date,primite,pierdute. Cu mesajele salvate pe telefon se poate spune acelasi lucru.Nu este obligatoriu insa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum