Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

compaq armada problema

Ice Age

Postări Recomandate

exact aici "bateam" si eu cand ziceam ca nu cred ca merita osteneala...lasa-l saracii de laptop si fa-ti un desktop ca de pretu ala iti poti face unu bun... sau daca nu iti permiti nici vreo 1000 de ron... atunci treci pe la vreo 2-3-4 magazine de calculatoare si pana in 500 de ron poti lua unu second catdecat satisfacator...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ice Age

9

• niku_dj

5

• MifTy

4

In primul rind tin sa va multumesc la amindoi pt interesul acordat acestei probleme !In alta ordine de idei speram ca cineva din Bucuresti poate sa ma ajute cu cunostintele si ustensilele lui in domeniul electronicii , dupa cum spuneam mai sus ca si scule detin minimul pt a face lipituri si masura o rezistenta ,etc; iar cunostintele idem.Sa ma apuc acum sa iau un pistol cu aer mai pun ceva si iau direct laptop nou, asta daca nu dorm in fata usii cu noua achizitie in brate ( cei insurati stiu codul).Stima

sau in casa, da-ti confisca "jumatatea" "odorul" sa joace solitaire pe el... si pe tine te trimite la cratita!!! :rade:
Link spre comentariu

hehehe jumatatea are si ea sapuniera dasta da e core duo dala si face caterinca de mine ca ma chinui cu risnita asta sa-i dau de cap. Dala de se tine sub birou cu picioru pe el am vre-o doua unu de 2,5 iar celalat de 1,8 care o sa mearga direct la donatie catre un vecin,asa ca nu era o belea ca nu am sistem ci mai mult o ambitie sa-l fac sa mearga; da vaz ca nu am sanse singur, iar ajotor live IOCK asa cum zicea si memoria( crez ca ea stia dinainte :ciuda: ). Mai am o sansa cu un amic de pe alt forum care vine inanite de craciun in tara pina atunci e bun de bagat ca proptea de perete.Stima

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări