Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CPLD de la Xilinx

ciocead4

Postări Recomandate

Salutare tuturor,intentionez sa cumpar niste circuite FPGA-CPLD de la Xilinx (de ex. XC9572) si nu gasesc furnizori foarte buni: - _Vitacom are cate ceva dar sunt un pic cam scumpi si nu prea au pe stoc asa ceva - Ecas : are cam aceeasi oferta ca _Vitacom, preturi mai bune, dar nu mai lucreaza cu persoane fizice :( Ce furnizori ma sfatuiti sa mai incerc?DanielP.S.: Pentru ca domeniul FPGA-CPLD este destul de important, ar fi fain sa avem o sectiune separata pe forum, sau cuprinsa in titlul alteia (de ex. "Alte microcontrolere"), ce ziceti?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciocead4

2

• nicu_stef

1

• bogdanm

1

Top autori în acest subiect

eu am luat de la ecas -persoana fizicanu pot emite facturi catre persoanele fizice, dar banuiesc ca nu ai nevoiemai incearca, la dna Mihaela sau Oli (cred ca am scris corect)

Link spre comentariu
Vizitator byteworks

Ma scuzati de offtopic, dar ce am patit la Ecas ultima data, adica iarna asta ... jale dom'le ... o luna m-au dus de nas pentru citeva piesulici. Jale mare :evil:

Link spre comentariu

O sa incerc atunci sa vorbesc la Ecas, sa vedem daca mai pot cumpara ca persoana fizica. Totusi, s-ar putea sa fie o problema pentru ca nu-s din Bucuresti si ar trebui sa-mi trimita coletul ramburs, in cazul asta-i mai greu fara factura :( . La varianta Vitacom_ ma nemultumeste un pic pretul si faptul ca nu au CPLD cu timp de acces mic, desi circuitele astea sunt "low entry" in gama CPLD la Xilinx.Bogdanm m-am uitat la Aftehnica si au intr-adevar un chip cu timp de acces mai bun (10ns), in final voi putea inlocui chip-urile mai lente (15ns) de la Vitacom_ sau Ecas.Daniel

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări