ciocead4 Postat Martie 24, 2005 Partajează Postat Martie 24, 2005 Salutare tuturor,intentionez sa cumpar niste circuite FPGA-CPLD de la Xilinx (de ex. XC9572) si nu gasesc furnizori foarte buni: - _Vitacom are cate ceva dar sunt un pic cam scumpi si nu prea au pe stoc asa ceva - Ecas : are cam aceeasi oferta ca _Vitacom, preturi mai bune, dar nu mai lucreaza cu persoane fizice :( Ce furnizori ma sfatuiti sa mai incerc?DanielP.S.: Pentru ca domeniul FPGA-CPLD este destul de important, ar fi fain sa avem o sectiune separata pe forum, sau cuprinsa in titlul alteia (de ex. "Alte microcontrolere"), ce ziceti? Link spre comentariu
bogdanm Postat Martie 24, 2005 Partajează Postat Martie 24, 2005 Aveau niste CPLD-uri pe la http://www.aftehnica.ro, nu stiu daca mai au. Nu am nimic impotriva discutiilor despre CPLD/FPGA la "Alte microcontrollere", chiar daca nu se incadreaza strict in tema. Link spre comentariu
nicu_stef Postat Martie 24, 2005 Partajează Postat Martie 24, 2005 eu am luat de la ecas -persoana fizicanu pot emite facturi catre persoanele fizice, dar banuiesc ca nu ai nevoiemai incearca, la dna Mihaela sau Oli (cred ca am scris corect) Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Martie 24, 2005 Partajează Postat Martie 24, 2005 Ma scuzati de offtopic, dar ce am patit la Ecas ultima data, adica iarna asta ... jale dom'le ... o luna m-au dus de nas pentru citeva piesulici. Jale mare :evil: Link spre comentariu
ciocead4 Postat Martie 25, 2005 Autor Partajează Postat Martie 25, 2005 O sa incerc atunci sa vorbesc la Ecas, sa vedem daca mai pot cumpara ca persoana fizica. Totusi, s-ar putea sa fie o problema pentru ca nu-s din Bucuresti si ar trebui sa-mi trimita coletul ramburs, in cazul asta-i mai greu fara factura :( . La varianta Vitacom_ ma nemultumeste un pic pretul si faptul ca nu au CPLD cu timp de acces mic, desi circuitele astea sunt "low entry" in gama CPLD la Xilinx.Bogdanm m-am uitat la Aftehnica si au intr-adevar un chip cu timp de acces mai bun (10ns), in final voi putea inlocui chip-urile mai lente (15ns) de la Vitacom_ sau Ecas.Daniel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum