Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta VTP si dif-uri Boschmann

mosfet

Postări Recomandate

Cred ca ati observat, am obsesii si ma hotarasc greu :cry: ma tratez

Vreau sa pun dif-urile astea Boschmann

http://www.comenzi.ro/product_info.php? ... cts_id=577

in doua incinte VTP, ideea e daca merge sa fac incinta exact ca in Tehnium pe aceleasi dimensiuni, pt ca altele nu am (daca aveti voi, va multumesc) cu Mathcad nu mi-a mers

Ca si specificatii luate de pe pagina producatorului:

Revc DC VC Res 3.6635

Fo res freq 59.77

Zo Zmax at Fo 21.1888

Sd piston area 0.0210

BL flux length 8.5393

No Ref effici 0.1706

Qms 4.817

Qes 1.007

Qts 0.8329

Vas 8.3192

Cms Compliance 132.845

Mms Total mass 53.3653

Mmd diaphragm mass 51.6154

plus cele de pe pagina vanzatorului:

sensibilitate 1W/m 93dB

diametru 8"

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mosfet

8

• Electron

3

• kai

2

Top autori în acest subiect

Vizitator Osiris

Teoretic, habar n-am :oops: , practic astea sunt recomandarile pe care le-am citit in mai multe articole legate de VTP (parca si in tehnium era mentionata o chestie de genul asta)...sincer nu cred ca este vreo problema..adica am vazut proiecte care foloseau difuri Lowther sau Fostex..iar alea au un QTS mic de tot..

Link spre comentariu

De ce sunteti inchisi la minte? Daca omu' a zis in revista ca Qts este recomandabil sa fie intre ceva si ceva, asta nu inseamna ca nu pot fi folosite si alte difuzoare cu rezultate MAI BUNE.

mosfet, nu-i baga in seama, construieste cu incredere ceea ce ti-ai propus. Trebuie sa ne multumim cu ceea ce ne permitem, altfel vom avea deziluzii. Spor la treaba!

Link spre comentariu
Vizitator Osiris

Electron..eu nu am facut decat o observatie. Qts-ul mi s-a parut mai mare decat ce stiam eu. Nu am spus ca mosfet o sa aiba rezultate mai bune sau mai proaste. Insa e rau daca se gandeste de mai multe ori pana sa decida ce sa faca?..pana la urma de ce a mai postat pe forum..daca nu sa ceara niste pareri?mosfet..ptr. vtp vezi ca sunt ceva sheet-uri excel pe net pentru download..am sa incerc sa gasesc adresa..asta daca nu iti merg alea pentru MathCad care sunt totusi cele mai bune se pare.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Revin

Am gasit aceleasi dif-uri ??? dar cu membrana de celuloza, cu acelasi cod MB-83CT, ca si pe http://www.comenzi.ro, doar ca acolo sunt din polipropilena, ACELASI cod, ce imi scapa? Plus ca difera parametrii pe care ii am de pe sit-ul boschmann pt modelul asta fata de ceea ce au postat pe comenzi.ro

Si inca o rugaminte: dimensiunile date in Tehnium le pot utiliza pt dif-urile astea? Adica 90*40*24.5??

Multumesc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator hazard

am si eu de vreo 2 luni un Mb-83ct din asta.Prima data l-am avut in masina cu o cutie de vreo 50 de litri inchisa.Batea super bine pt cat am dat pe el (400.000):)).Din pacate in masina n-am statie sa dau in el calumea.Pe urma l-am bagat in casa intr-o cutie de 100 de litri ventilata, cu o statie de 40W si imi tremura usile acum:)).Ideea e ca la mai mult de 40-50W incepe sa faca urat.Am vazut totusi un Mb-10vd sau ceva de genul asta, de 10', pe la 700.000. si dupa specificatii e mult mai bun decat asta.Nush totusi la putere dc duce mai mult.

Link spre comentariu

Volumul calculat cu un program e cel optim, sau e minim?? Adica am un volum calculat, sa fac incinta mai mica e de rau, daca o fac mai mare ce se intampla? Proportiile le stabilesc eu cum vreau, volumul sa fie ok, da?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări