mosfet Postat Iunie 23, 2004 Partajează Postat Iunie 23, 2004 Cred ca ati observat, am obsesii si ma hotarasc greu :cry: ma tratez Vreau sa pun dif-urile astea Boschmann http://www.comenzi.ro/product_info.php? ... cts_id=577 in doua incinte VTP, ideea e daca merge sa fac incinta exact ca in Tehnium pe aceleasi dimensiuni, pt ca altele nu am (daca aveti voi, va multumesc) cu Mathcad nu mi-a mers Ca si specificatii luate de pe pagina producatorului: Revc DC VC Res 3.6635 Fo res freq 59.77 Zo Zmax at Fo 21.1888 Sd piston area 0.0210 BL flux length 8.5393 No Ref effici 0.1706 Qms 4.817 Qes 1.007 Qts 0.8329 Vas 8.3192 Cms Compliance 132.845 Mms Total mass 53.3653 Mmd diaphragm mass 51.6154 plus cele de pe pagina vanzatorului: sensibilitate 1W/m 93dB diametru 8" Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Osiris Postat Iunie 23, 2004 Partajează Postat Iunie 23, 2004 Sal. Au un Qts putin cam mare..din cate stiu pentru VTP tre sa fie intre 035-0.50...sa ne spui ce iese :wink: Link spre comentariu
kai Postat Iunie 23, 2004 Partajează Postat Iunie 23, 2004 Daca Qts<0.35 ce are? Link spre comentariu
Vizitator Osiris Postat Iunie 24, 2004 Partajează Postat Iunie 24, 2004 Teoretic, habar n-am :oops: , practic astea sunt recomandarile pe care le-am citit in mai multe articole legate de VTP (parca si in tehnium era mentionata o chestie de genul asta)...sincer nu cred ca este vreo problema..adica am vazut proiecte care foloseau difuri Lowther sau Fostex..iar alea au un QTS mic de tot.. Link spre comentariu
Electron Postat Iunie 25, 2004 Partajează Postat Iunie 25, 2004 De ce sunteti inchisi la minte? Daca omu' a zis in revista ca Qts este recomandabil sa fie intre ceva si ceva, asta nu inseamna ca nu pot fi folosite si alte difuzoare cu rezultate MAI BUNE. mosfet, nu-i baga in seama, construieste cu incredere ceea ce ti-ai propus. Trebuie sa ne multumim cu ceea ce ne permitem, altfel vom avea deziluzii. Spor la treaba! Link spre comentariu
kai Postat Iunie 25, 2004 Partajează Postat Iunie 25, 2004 De ce sunteti inchisi la minte? :shock: :evil: :evil: Dintr-o simpla intrebare am ajuns inchis la minte? Link spre comentariu
Electron Postat Iunie 25, 2004 Partajează Postat Iunie 25, 2004 Nu mai kai, nu tu, domnul de dupa tine, dar am facut o generalizare. Scuze. Link spre comentariu
mosfet Postat Iunie 25, 2004 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2004 si incintele VTP cum le pot calcula? spre ce alte dif-uri - ieftine, adica sub 2.5 mil cu totul - ma pot orienta? Link spre comentariu
Vizitator Osiris Postat Iunie 25, 2004 Partajează Postat Iunie 25, 2004 Electron..eu nu am facut decat o observatie. Qts-ul mi s-a parut mai mare decat ce stiam eu. Nu am spus ca mosfet o sa aiba rezultate mai bune sau mai proaste. Insa e rau daca se gandeste de mai multe ori pana sa decida ce sa faca?..pana la urma de ce a mai postat pe forum..daca nu sa ceara niste pareri?mosfet..ptr. vtp vezi ca sunt ceva sheet-uri excel pe net pentru download..am sa incerc sa gasesc adresa..asta daca nu iti merg alea pentru MathCad care sunt totusi cele mai bune se pare. Link spre comentariu
Electron Postat Iunie 28, 2004 Partajează Postat Iunie 28, 2004 Scuze Osiris. Deci trebuie stiut ca cu cat Qts e mai mic cu atat difuzorul e mai bun. Dar nu Qts dicteaza in totalitate clitatea unui difuzor. Link spre comentariu
mosfet Postat Iulie 24, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2004 Revin Am gasit aceleasi dif-uri ??? dar cu membrana de celuloza, cu acelasi cod MB-83CT, ca si pe http://www.comenzi.ro, doar ca acolo sunt din polipropilena, ACELASI cod, ce imi scapa? Plus ca difera parametrii pe care ii am de pe sit-ul boschmann pt modelul asta fata de ceea ce au postat pe comenzi.ro Si inca o rugaminte: dimensiunile date in Tehnium le pot utiliza pt dif-urile astea? Adica 90*40*24.5?? Multumesc Link spre comentariu
Vizitator hazard Postat August 5, 2004 Partajează Postat August 5, 2004 am si eu de vreo 2 luni un Mb-83ct din asta.Prima data l-am avut in masina cu o cutie de vreo 50 de litri inchisa.Batea super bine pt cat am dat pe el (400.000)).Din pacate in masina n-am statie sa dau in el calumea.Pe urma l-am bagat in casa intr-o cutie de 100 de litri ventilata, cu o statie de 40W si imi tremura usile acum:)).Ideea e ca la mai mult de 40-50W incepe sa faca urat.Am vazut totusi un Mb-10vd sau ceva de genul asta, de 10', pe la 700.000. si dupa specificatii e mult mai bun decat asta.Nush totusi la putere dc duce mai mult. Link spre comentariu
Vizitator dorupetrescu Postat August 5, 2004 Partajează Postat August 5, 2004 Downloadati un program simpatic de calcul Unibox4.05 de la: http://home20.inet.tele.dk/kou/files/unibox405.zip Folositi-l cu incredere sa nu mai puneti intrebari la care va puteti da raspunsul singuri. Link spre comentariu
mosfet Postat August 6, 2004 Autor Partajează Postat August 6, 2004 Volumul calculat cu un program e cel optim, sau e minim?? Adica am un volum calculat, sa fac incinta mai mica e de rau, daca o fac mai mare ce se intampla? Proportiile le stabilesc eu cum vreau, volumul sa fie ok, da? Link spre comentariu
Vizitator dorupetrescu Postat August 6, 2004 Partajează Postat August 6, 2004 Nu stiu ce sa-ti raspund la intrebarea asta fara sa scriu 100 pagini Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum