petre_s Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 am o chitaura acustica mai veche si ma gandeam sa dau o gaura in ea si sa-i integrez un microfon cu preamp - cum au cele electroacustice. cu cele "condensator" se aude foarte nasol... aveti idee ce fel de microfon ar suna bine? Link spre comentariu
junior Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Un banal microfon electret (miniatura , de 6mm diametru cum sunt cele din hands-free ) la care ii aplici Linkwitz mod ca aici : http://www.mp3forkidz.com/mic/mod.html Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 cu microfon nu prea o sa faci treaba , o sa iti faca feedback Chitarile electroacustice ieftine au in componenta o doza piezo ! (piezo buzzer) Chitarile electroacustice mai rasarite au doza electromagnetica Doza piezo gasesti in orice telefon FIX (nu dinalea cu disc) si arata cam asa E cel mai simplu de facut si cea mai eficienta solutie LOW cost http://web.mit.edu/kumpf/www/Acoustics/main.html Link spre comentariu
petre_s Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 10x Dr4g0n incercai si se aude bine. sa vad cum il amplasez ca vad ca se aude mai bine cu el lipit de lemnul chitarei..cu microfon cu electret am zis ca am incercat, se aude urat. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 10x Dr4g0n incercai si se aude bine. sa vad cum il amplasez ca vad ca se aude mai bine cu el lipit de lemnul chitarei..cu microfon cu electret am zis ca am incercat, se aude urat.Am uitat sa iti spun , lipeste buzzerul , de lemn in interiorul chitarei chiar in fata Bridge`ului cat mai pe centru ! Link spre comentariu
junior Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Normal ca se aude "urat" , de fapt distorsionat pentru ca nu suporta SPL-ul chitarii .Aplica modificarea din link ("Linkwitz mod" ) si ai sa ai o surpriza placuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum