Vizitator paully93 Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 ii bun (adik are bass puternic)k vreau sa-l folosesc pe post de subwoofer pt calculator si dak stiti sa-mi spouneti cati wati RMS are?? Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Nu-?i lua porc?ria aia. Link spre comentariu
Vizitator paully93 Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 de ce zici asta?l-ai probat? Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 E le?inat r?u de tot. Am luat unul cînd eram în c?min, cînd credeam ce scrie pe difuzor. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 18, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Pentru cine nu are nici un fel de pretentii este in regula. Daca ai cat de cat o mica pretentie atunci uita de el. L-am probat Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 82dBm? Totu?i... Link spre comentariu
Vizitator paully93 Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 am vazut mai multe difuri YDDxxxxx si dupa cum am auzit nu prea sunt bune ,asai?voi ce credeti?atunci spuneti-mi cv subwoofere cat de cat bune cu pret sub 40 lei(k nu vreau cv f bun sau f puternic,cv pun pt o camera )....ast pareri... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 18, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Nu exista subwoofere bune sub 40 Lei Ziceam mai sus, daca nu ai pretentii... merg bine :salute: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum