yo9hnf Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Hello !Iar, inca o problema!!!Nautilus nu vede tot. Daca deschid Gnome commander-ul este ok, vad tot ce contine o partitie de exemplu. Dar cu Nautilus nu.Ce sa fie, ce sa fie ????!!!Va multumesc pentru ajutor ! Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 View --> Show hidden files Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 cucu.I-am dat de 100 de ori chestia asta.Nu face nici o diferenta ( sau nu am fisiere ascunse ). Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 De asta am trecut pe SuSE, mi-am pierdut repede r?bdarea cu Ubuntu. În traducere: habar n-am de la ce poate fi. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Merci oricum....Pe mine ma dispera chestia asta cu fisierele din Nautilus.Eu am de vreo jumatate de an ( si mai bine ) Ubuntu instalat si este ok in princiupiu. Cel putin nu mai stau cu antivirus si firewall ( pe care oricum nu le foloseam ) ca pe windoza. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 F?-i un update, poate e vreo libr?rie r?mas? în urm?, mie mi s-a întîmplat. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 da. O sa incerc.De abia am reparat APTul .... apt-get Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 De fapt nu numai la Nautilus face chestia asta. Si la GnomeBaker sau orice alt ceva de pe Gnome. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 ... renunta la manea cat mai esti normal la cap... treci la debian plain!!!(manea = ubuntu ) Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 ... renunta la manea cat mai esti normal la cap... treci la debian plain!!!(manea = ubuntu ) Am mai vazut (auzit) expresia asta. Mi-am luat de pe net debianul 4.0r5 pe 3 DVDuri...o sa-l instalez cat mai curand. Stiu ca e mama-lor, deci ar trebui sa fie ok. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 era suficient si sa iei netinstallul... dar daca n-ai o conexiune mai de doamne-ajuta, si nu stii ce sa-i ceri sa instaleze, sfarsesti ca mine cu bsd-ul: nu stii ce cucu sa mai faci, ca habar n-ai ce pachet anume lipseste, si unde dracu' o fi!!! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Am instalat DEBIANul :cry: ...Cum configurez netul stii ? PPPOECONF nu merge...am cautat si pe net si nu m-am descurcat.Am netul la RDS ( dsl ) cu parola si user. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Ubuntu este de fapt tot un Debian, dar pentru incepatori.Adica e facut sa mearga mai toate din prima, fara sa iti bati capul cu configurari manuale. Exact pe filozofia asta e construit si windows-ul. Adica dai next next next, si merge in 99% din cazuri, nu trebuie sa ai doctorat in calculatoare ca sa il folosesti.Daca nu vrei manea atunci pune-ti Gentoo, dar daca nu esti tatic in Linux o sa-ti prinzi urechile si o sa pierzi multe zile pe internet cautand cum sa il faci sa mearga cum vrei tu. Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Daca vrei sa te apuci de gentoo nu trebuie sa fi tatic, trebuie doar sa ai ceva experienta cu consola si sa sti si cate ceva despre linux in general. Gentoo se poate instala destul de usor. Daca vrei poti sa-l instalezi si cand bootezi de pe un cd cu ubuntu. Daca vrei sa-l instalezi de pe minimal cd estimez ca o sa incerci cam de 5 ori pana iti iese calumea. Depinde pe ce cale alegi construirea kernelului. Daca il faci manual s-ar putea sa-te chinui un pic pana iti iese. La fel, o sa fie un pic greu pana te prinzi cum sa modifici in Grub fisierul de configurare, ca acolo partitiile sunt un pic mai greu de scris, dar nu foarte greu. Sistemul de partitii in BSD e mai usor. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 ... asa de usor ca mi-au trebuit 6 luni pana am priceput ce si cum cu slice-urile lui... vorba aia: inca 3, shi nasteam!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum