RoCky93 Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Am vazut pe internet acest mouse pad.Intrebarea e urmatoarea:el se conecteaza la unitatea centrala tot cu 4 usb-uri? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Nu, se conecteaza doar intr-un port USB (teoretic); este de fapt un hub/switch USB deasupra caruia tii mouse-ul Link spre comentariu
RoCky93 Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Multumesc.cred ca imi voi cumpara unul deoarece m-i se pare foarte util(nu trebuie sa rotesti unitatea centrala etc. pentru a conecta ceva prin USB) Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Este util, eu am port USB pe tastatura. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 vezi sa nu fie 2.0 si u sa ai usb 1.1, sau alte combinatii de-astea nasoale...ca asa, am si eu un hub usb cu "incalzitor de cana" dar hubul e 1.1... merge, da' e LEEEEENT transferul de pe flashurile mele usb 2.0... Link spre comentariu
RoCky93 Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 vezi sa nu fie 2.0 si u sa ai usb 1.1, sau alte combinatii de-astea nasoale...ca asa, am si eu un hub usb cu "incalzitor de cana" dar hubul e 1.1... merge, da' e LEEEEENT transferul de pe flashurile mele usb 2.0...din ce stiu eu,am 2 2.0 si 2 1.1 :-?? Link spre comentariu
ionut20 Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 dar tine cafeaua calda foarte tari chinejii astia Link spre comentariu
RoCky93 Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 as cumpara si eu asa ceva dar nu stiu de unde Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 cauta online pe siturile care vand usb gadgeturi... exista vre-o 2 si in .ro...pe al meu l-am luat acum un an, de la praktiker, era in set cu un capsator, un compostor, si o lampa cu neon, tot pe usb...amuzant e ca tot setul ala m-a costat 10 lei, iar acum numai hubul singur face atat!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum