Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audi A4

cristiandan

Postări Recomandate

Buna ziua,Stie cineva cum se poate afla codul de imobilizare la acest tip de masina?Am scos memoria din calculatorul de bord,(24c04),am citit-o dar mai departe nu ma descurc.Situatia cu aceasta masina e cam trista,proprietarul a decedat in accident,masina e facuta praf, cheia n-a mai fost gasita iar sotia proprietarului incearca sa faca o recarosare in care sa imperecheze o alta cheie cu calculatorul masinii.Am trimis in Germania continutul memoriei cu actele necesare dar n-au raspuns.Multumesc pentru sugestii

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghitab

2

• cristiandan

2

• soptea

1

• Abram Burel

1

Top autori în acest subiect

Cum adica "masina facuta praf", rezolvata cu o "recarosare"? Ma rog...Ai urmatoarele variante:- insisti pe la reprezentanta din tara (Porsche), fie pentru obtinerea si programarea unei chei (cu toate ca daca si-a bagat cineva trompa in ECU, nu prea cred ca o sa se mai atinga de el nimeni de acolo), fie pentru inlocuirea ECU (mai scump)- insisti pe "piata neagra"

Link spre comentariu

Din ce an e masina? Pune continutul la ce ai citit, care apropo trebuie sa fie din 24c08 nu 04. Daca masina e dupa 2002 nu poti sa afli codul ,pt a adapta cheia, din eepromul bordului deoarece este criptat, se poate afla doar prin obd. In ce stare sunt componentele?(bord+ ecu motor). Iti trebuie o cheie cu transponder nou(virgin) ca sa il poti adapta pe actualul bord, unul de pe o alta masina este blocat si nu se poate adapta decat pe respectiva masina(bord).

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Cum adica "masina facuta praf", rezolvata cu o "recarosare"? Ma rog...

*Adica, in practica, se fura o masina de aceeasi marca si motorizare asemanatoare sau te aranjezi cu proprietarul (asigurat full...) sa o declare furata imediat ce ai trecut granita cu ea si sa ia in plus banii de la asigurari... :nebun:Desigur ca, in practica, asta nu o face "clientul" si samsarul... :freaza:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări