cristiandan Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Buna ziua,Stie cineva cum se poate afla codul de imobilizare la acest tip de masina?Am scos memoria din calculatorul de bord,(24c04),am citit-o dar mai departe nu ma descurc.Situatia cu aceasta masina e cam trista,proprietarul a decedat in accident,masina e facuta praf, cheia n-a mai fost gasita iar sotia proprietarului incearca sa faca o recarosare in care sa imperecheze o alta cheie cu calculatorul masinii.Am trimis in Germania continutul memoriei cu actele necesare dar n-au raspuns.Multumesc pentru sugestii Link spre comentariu
Abram Burel Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Cum adica "masina facuta praf", rezolvata cu o "recarosare"? Ma rog...Ai urmatoarele variante:- insisti pe la reprezentanta din tara (Porsche), fie pentru obtinerea si programarea unei chei (cu toate ca daca si-a bagat cineva trompa in ECU, nu prea cred ca o sa se mai atinga de el nimeni de acolo), fie pentru inlocuirea ECU (mai scump)- insisti pe "piata neagra" Link spre comentariu
ghitab Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Din ce an e masina? Pune continutul la ce ai citit, care apropo trebuie sa fie din 24c08 nu 04. Daca masina e dupa 2002 nu poti sa afli codul ,pt a adapta cheia, din eepromul bordului deoarece este criptat, se poate afla doar prin obd. In ce stare sunt componentele?(bord+ ecu motor). Iti trebuie o cheie cu transponder nou(virgin) ca sa il poti adapta pe actualul bord, unul de pe o alta masina este blocat si nu se poate adapta decat pe respectiva masina(bord). Link spre comentariu
cristiandan Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Alta memorie pe placa nu este.Uite continutul Link spre comentariu
ghitab Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Ce ai citi tu seamana cu eeprom-ul din calculatoru de motor, din ce an e masina? diesel, benzina da si tu mai multe detalii. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Cum adica "masina facuta praf", rezolvata cu o "recarosare"? Ma rog...*Adica, in practica, se fura o masina de aceeasi marca si motorizare asemanatoare sau te aranjezi cu proprietarul (asigurat full...) sa o declare furata imediat ce ai trecut granita cu ea si sa ia in plus banii de la asigurari... :nebun:Desigur ca, in practica, asta nu o face "clientul" si samsarul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum