Vizitator mihai79 Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 la un citroen saxo 97 de ce nu vine lichid de frina la o roata din spate se incalzeste dicu de ia focdeci numai la o roata ms Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Ai verificat conducta sa nu fie gatuita pe undeva? Pompa de frana e in apele ei? Alte cauze nu prea vad... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Nu stiu cum vine la Saxo, dar, daca la roata respectiva ai furtun de frana, verifica daca-ti ajunge lichid inainte de furtun. Apoi schimba-l. Link spre comentariu
Vizitator bogdanmbit Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 mi s-a blocat o roata pe spate ,cred ca e de la un sabot...stie cineva ce se poate face sau trebuie sa merg la mecanic? Link spre comentariu
Vizitator vyk2 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 La unele masini nu cuge lichid cand desfaci aerisitorul la rotile din spate decat cad faci aerisire si calci pedala iar faptul ca se incinge se datoreaza sigur blocari pistonaselor din cilindru.Deci:garnituri noi plus curatat cilindrul pe interior cu smirghel fin si aerisire.Daca nu are jet puternic la aerisire vezi traseu conducta sau un eventual racord flexibil "scamosat" la interior.Succes. Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 mihai79, in caz ca ai si tu microbul modificarii masinilor, posed un manual de tuning pentru modelul tau de masina, facut de haynes (in format electronic, evident). In caz ca iti surade ideea, da-mi un mp si vedem cum ti-l dau (daca ai avea un cont ftp care sa poata primi vreo 2-3 sute de mega ar fi perfect) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum