Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema cu dvd-rw

Vizitator mihai79

Postări Recomandate

Vizitator mihai79

buna sint un afon in calculatoare si am o problema am un toshiba satelite a300 de 3 luni si nu-mi merge dvd-rw prima data am bagat un cd mp3 si cind am dat dublu clik mil scotea afara si-mi spunea sa bag cd bun am incercat de mai multe ori cu dvd cu cd trak dar nimik dupa care vad ca nici cd din inauntru nu mai iesea ok lam lasat a doua zi am deskis laptopu si vad ca iese cd se aude cal invirte dar nu-mi apare nici carpeta cind bag cd trebuie sa ma duc eu la unitate si degeaba poate ma ajutati voi posibil ca trebuie sa setez ceva daca nu rezolv il duc ca e in garantie ms anticipat .scuze am uitat sa mentionez ca cind lam cumparat functiona

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• traianpop

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

... sincer, n-am inteles: voiai sa scrii sau sa citesti un cd/dvd cu mp3-uri???deocamdata ia un cd d-ala de stergere a unitatii... gasesti la orice magazin de calculatoare care se respecta...daca nu merge nici dupa ce-ai curatat capul, du-l la garantie... dar nu inainte sa mai postezi odata, ca sa-mi raspunzi la intrebarea de mai sus!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări