Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

accelerometru

Vizitator ramona_86

Postări Recomandate

Vizitator ramona_86

Salutare.Am si eu o rugaminte la voi.Am de proiectat o nivela electronica si aici am de lucru printre altele si cu un accelerometru MMA7260QT si un pic 16f876.As avea nev de o schema in eagle sau orice altceva ajutator la aceasta tema.Ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Abram Burel

2

• puiu

2

• ratza

2

• vlad_2770

1

Top autori în acest subiect

1. Iti dau dreptate Abram Burel in cea ce priveste ultima parte a enuntului tau. Dar nu este primul caz cand suntem parasiti tocmai de cei care au intrebat.2. Legat de acest senzor de regula el trebuie sa masoare acceleratia tocmai a montajului din care face parte si el, si de aceia trebuie senzorul sa fie cat mai rigid cu placa electronica, deci avem de a face cu o *prindere* a senzorului de placa electronica prin soclu daca vrem ca senzorul sa fie demontabil.3. Ma referem la socluri din gama SMD PLCC care se pot lipi mult mai usor pe cablaj (in primul rand nu avem electronica cand lipim) decat integratul respectiv (mai ales in conditii de amator).4. Pentru Ratza (daca nu a inteles nici raspunsul lui Abram Burel) ma refeream la faptul ca este mai usor sa lipesti un soclu decat un integrat. Binenteles ca integratul nu mai trebuie lipit de soclu, dar trebuie lipit soclu de cablajul integrat.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări