Vizitator ramona_86 Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Salutare.Am si eu o rugaminte la voi.Am de proiectat o nivela electronica si aici am de lucru printre altele si cu un accelerometru MMA7260QT si un pic 16f876.As avea nev de o schema in eagle sau orice altceva ajutator la aceasta tema.Ms Link spre comentariu
Abram Burel Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Am impresia ca vei avea nevoie si de un... ciocan cu ATMega. Mai bine, posteaza si la Bursa! Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 uita-te in pdf : http://www.freescale.com/files/sensors/doc/data_sheet/MMA7260QT.pdf la pagina 5 ai schema care iti trebuie, cat si valorile condensatorilor si rezistorilor. Il desenezi apoi si faci cablajul in ce program vrei. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 O s? fie nasol de lipit. Link spre comentariu
puiu Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Nu o sa fie nasol de lipit daca gasesti un soclu pentru MAA7260QT. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Ce chestie, eu ?tiam c? dac? ai soclu nu-l mai lipe?ti... Link spre comentariu
Abram Burel Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Nuuu, torni supergluuu pe el Pe soclu adica si-l... lipesti pe placa :DMisto e ca ramona din 86 fuse si se duse si noi lipim socluri pe senzori... Link spre comentariu
puiu Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 1. Iti dau dreptate Abram Burel in cea ce priveste ultima parte a enuntului tau. Dar nu este primul caz cand suntem parasiti tocmai de cei care au intrebat.2. Legat de acest senzor de regula el trebuie sa masoare acceleratia tocmai a montajului din care face parte si el, si de aceia trebuie senzorul sa fie cat mai rigid cu placa electronica, deci avem de a face cu o *prindere* a senzorului de placa electronica prin soclu daca vrem ca senzorul sa fie demontabil.3. Ma referem la socluri din gama SMD PLCC care se pot lipi mult mai usor pe cablaj (in primul rand nu avem electronica cand lipim) decat integratul respectiv (mai ales in conditii de amator).4. Pentru Ratza (daca nu a inteles nici raspunsul lui Abram Burel) ma refeream la faptul ca este mai usor sa lipesti un soclu decat un integrat. Binenteles ca integratul nu mai trebuie lipit de soclu, dar trebuie lipit soclu de cablajul integrat. Link spre comentariu
Vizitator ramona_86 Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 vreau sa va multumesc pt sfaturi si sa va spun ca "nu v am parasit" si ca ceea ce mi ati spus mi a fost destul de util:) Link spre comentariu
pyu Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 de unde ai luat senzorul, si cat te=a costat? Link spre comentariu
crispus Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 de unde ai luat senzorul, si cat te=a costat?Se poate da comand? pe siteul official al freescale, dar transportul e aproape 50$ (dac? ar fi mai mul?i interesa?i, poate c? merit?).Cu google în site-urile romane?ti nu am g?sit nimic, iar freescale nu are distribuitori în România. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum