Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema cu placa de retzea Realtek RTL8139/810x

Vizitator dragutgrg

Postări Recomandate

Vizitator dragutgrg

intr-o zi semina mia dat un ''prieten'' :bataie un programel care trebuia sa imi creasca viteza de down pe utorrent facand posibila conectarea la mai multe IP-uri...marind astfel viteza de down.totul bn si frumos...am instalat programul(care krd k a modificat cv din firmware-ul placii de retea k akum nu merge decat cu 10mb/s full duplex(knd trebuia sa aiba 100 mb/s) am restartat PCu si ....surprizeee... nu mai mergea netu...iam chemat pe aia de la ISP si mi-au dat viteza din placa de retea la 10 mb/s si mi-au zs k o sa scada viteza....bun am zs k asta e...viteza pe utorent este de aprox 1 mb/s (km cum era si inainte) dar pe internet a scazut mult :((Inainte de aceasta modificare pe speed testu ISP-ului meu aveam in jur de 8mb/s akum deabia mai trece de 1,5 mb/spe speedtest.net era de 12 mb/s :freaza: akum este de 4 mb/s :cry: Dak aveti vreo idee cum as putea sa dau din nou firmware-ul palcii de retzea :sparge: la starea lui initiala as fi foarte recunoscator.. :aplauze Multumesc anticipat.Am adaugat si cateva poza k sa va dati seama despre ce e vorba :P

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AerosouL

1

• junior

1

• MifTy

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Modificarea pe care a facut-o "pretinu" nu ti-a sticat placa ci numai a modificat numarul de conexiuni half-open din windoz.In mod normal asta produce o accelerare a dowload-ului si eventual a browsing-ului . Ceva ca aici :

http://www.youtube.com/watch?v=mCZhjB0z-ZM

Modificarea este reversibila (ori reinstal win) cu un programel , nu mai stiu cu ii zice .Incearca cu Google "increase number of connection in XP " ...

Link spre comentariu
Vizitator dragutgrg

Modificarea pe care a facut-o "pretinu" nu ti-a sticat placa ci numai a modificat numarul de conexiuni half-open din windoz.In mod normal asta produce o accelerare a dowload-ului si eventual a browsing-ului . Ceva ca aici :http://www.youtube.com/watch?v=mCZhjB0z-ZMModificarea este reversibila (ori reinstal win) cu un programel , nu mai stiu cu ii zice .Incearca cu Google "increase number of connection in XP " ...

dak reinstalez xp nu imi mere netu pana nu dau din starile placii de retzea 10mb/s X(X(X(X(...deci e din placaX(X(X
Link spre comentariu

Modificarea pe care a facut-o "pretinu" nu ti-a sticat placa ci numai a modificat numarul de conexiuni half-open din windoz.In mod normal asta produce o accelerare a dowload-ului si eventual a browsing-ului . Ceva ca aici :http://www.youtube.com/watch?v=mCZhjB0z-ZMModificarea este reversibila (ori reinstal win) cu un programel , nu mai stiu cu ii zice .Incearca cu Google "increase number of connection in XP " ...

dak reinstalez xp nu imi mere netu pana nu dau din starile placii de retzea 10mb/s X(X(X(X(...deci e din placaX(X(X
... cumpara naibii o placa de retea 9, pe PCI... costa vre-o 20 de lei una bunisoara... si gata!!!daca asta care-ti face probleme e cea integrata pe placa de baza, dezactiveaz-o din bios, si-ai scapat de ea!!!
Link spre comentariu

Am facut si eu tampenia aia cu maritul conectiilor half si dupa treaba asta pe transfer P2P (torrent , Dc++ ) download`ul mergea la maxim 1.3MB/s .... la mine a fost simplu sa scap de problema , am repatch`uit tcpip.sys la 10 max connections , dupa asta nu aveam nici un rezultat , tot 1.3MB /s mergea (de la 7-8MB/s inainte) .... Am luat frumos clientii P2P i`am sters din system si din registry , dupa reinstalarea si configurarea lor viteza a revenit la normal (7-8MB/s)!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări