Vizitator dragutgrg Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 intr-o zi semina mia dat un ''prieten'' un programel care trebuia sa imi creasca viteza de down pe utorrent facand posibila conectarea la mai multe IP-uri...marind astfel viteza de down.totul bn si frumos...am instalat programul(care krd k a modificat cv din firmware-ul placii de retea k akum nu merge decat cu 10mb/s full duplex(knd trebuia sa aiba 100 mb/s) am restartat PCu si ....surprizeee... nu mai mergea netu...iam chemat pe aia de la ISP si mi-au dat viteza din placa de retea la 10 mb/s si mi-au zs k o sa scada viteza....bun am zs k asta e...viteza pe utorent este de aprox 1 mb/s (km cum era si inainte) dar pe internet a scazut mult :((Inainte de aceasta modificare pe speed testu ISP-ului meu aveam in jur de 8mb/s akum deabia mai trece de 1,5 mb/spe speedtest.net era de 12 mb/s akum este de 4 mb/s :cry: Dak aveti vreo idee cum as putea sa dau din nou firmware-ul palcii de retzea la starea lui initiala as fi foarte recunoscator.. Multumesc anticipat.Am adaugat si cateva poza k sa va dati seama despre ce e vorba :P Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 incearca cu 'roll back driver',de pe la proprietiessi acolo la viteza,nu merge sa setezi placa pe 100? Link spre comentariu
junior Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Modificarea pe care a facut-o "pretinu" nu ti-a sticat placa ci numai a modificat numarul de conexiuni half-open din windoz.In mod normal asta produce o accelerare a dowload-ului si eventual a browsing-ului . Ceva ca aici : http://www.youtube.com/watch?v=mCZhjB0z-ZM Modificarea este reversibila (ori reinstal win) cu un programel , nu mai stiu cu ii zice .Incearca cu Google "increase number of connection in XP " ... Link spre comentariu
Vizitator dragutgrg Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Modificarea pe care a facut-o "pretinu" nu ti-a sticat placa ci numai a modificat numarul de conexiuni half-open din windoz.In mod normal asta produce o accelerare a dowload-ului si eventual a browsing-ului . Ceva ca aici :http://www.youtube.com/watch?v=mCZhjB0z-ZMModificarea este reversibila (ori reinstal win) cu un programel , nu mai stiu cu ii zice .Incearca cu Google "increase number of connection in XP " ...dak reinstalez xp nu imi mere netu pana nu dau din starile placii de retzea 10mb/s X(X(X(X(...deci e din placaX(X(X Link spre comentariu
AerosouL Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Incearca sa iti optimizezi conexiunea si firefox-ul cu Advanced System Care 3/Utilties.. succes! Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Modificarea pe care a facut-o "pretinu" nu ti-a sticat placa ci numai a modificat numarul de conexiuni half-open din windoz.In mod normal asta produce o accelerare a dowload-ului si eventual a browsing-ului . Ceva ca aici :http://www.youtube.com/watch?v=mCZhjB0z-ZMModificarea este reversibila (ori reinstal win) cu un programel , nu mai stiu cu ii zice .Incearca cu Google "increase number of connection in XP " ...dak reinstalez xp nu imi mere netu pana nu dau din starile placii de retzea 10mb/s X(X(X(X(...deci e din placaX(X(X... cumpara naibii o placa de retea 9, pe PCI... costa vre-o 20 de lei una bunisoara... si gata!!!daca asta care-ti face probleme e cea integrata pe placa de baza, dezactiveaz-o din bios, si-ai scapat de ea!!! Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Am facut si eu tampenia aia cu maritul conectiilor half si dupa treaba asta pe transfer P2P (torrent , Dc++ ) download`ul mergea la maxim 1.3MB/s .... la mine a fost simplu sa scap de problema , am repatch`uit tcpip.sys la 10 max connections , dupa asta nu aveam nici un rezultat , tot 1.3MB /s mergea (de la 7-8MB/s inainte) .... Am luat frumos clientii P2P i`am sters din system si din registry , dupa reinstalarea si configurarea lor viteza a revenit la normal (7-8MB/s)! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum