Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"Regenerare" acumulator litiu - 0 V

yo9hnf

Postări Recomandate

Va salut !Am lasat statia portabila pe receptie noaptea...am adormit...:d...a doua zi nu mai mergea.I-am scos acumulatorul si l-am masurat. 0V.Am mai patit odata chestia asta la un Nokia3310, iar bateria i-am resuscitat-o pe o sursa de 12V. "Alimentam" bateria 10 secunde, o lasam putin, iar 10 secunde...cam asa pana pe la 3.3 V (parca ) cand a putut sa o incarce telefonul.Ce imi recomandati sa fac acum cu bateria de la transceiver? Ca ar fi mare pacat sa o stric incarcand-o aiurea .Multumesc !LATER ::d Nu am mai avut rabdare ! Am incercat dupa metoda de mai sus si a plecat !Dar totusi , ce parere aveti de metoda asta ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danb1974

1

• yo9hnf

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In mod normal o pui la incarcat (cu incarcatorul original nu cum ai facut tu) si dupa o vreme isi revine.Electronica din baterie (la cele li-ion) taie iesirea daca tensiunea per celula ests sub un anumit prag, ca sa nu distrugi definitiv bateria.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări