alex mm Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 .... tocmai mi-am instalat un monitor DELL de 19" si spre surprinderea mea imaginea e latita ,se poate seta de undeva ceva sa fie o imagine reala ? daca nu o sa il vand si ma multumesc cu vechiul monitor BENQ 17LG multumesc alex mm :daL.E. imaginea arata cam asa [attachment=0]DESKTOP A.pdf[/attachment] Link spre comentariu
RoCky93 Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 incearca de la driverul placii video/monitor.Daca nu merge,incearca din "butoanele" monitorului Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 vezi din rezolutii,de la proprietiesin pdf,imaginea e okmonitorul e wide?(16:9)daca da,sigur e de la rezolutie Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Instaleaza driverul pentru placa video, nu mai "merge" cu cel al windows-ului. Schimba apoi rezolutia monitorului la cea recomandata de producatorul acestuia.Nu ai nici o treaba cu driverul pentru monitor. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 ionutz, aka iamntz n-o sa fie de acord...oricum, el are treaba cu profilele icl, care de regula vin odata cu driverul monitorului, asa ca...ca sa evit eventuale intrebari: icl sunt fisiere care "spun" monitorului cum sa afiseze anumite culori, in anumite aplicatii... Link spre comentariu
alex mm Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 ....am rezolvat problema ,va multumesc de indicatii , ce a mai ramas deformat e doar background-ul ,dar ala nu ma deranjeaza alex mm Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 daca monitorul este 16:9, normal ca e deformata: majoritatea wallpaperelor sunt pentru monitoare "normale", nu wide.insa se gasesc moca pe net wallpapere wide...ah, si o sugestie destinata "tutulor": daca aveti ca browser firefox, instalati extensia foxsaver: o sa va alegeti cu o gramada de imagini interesante, din care majoritatea se pot pune wallpaper fara probleme!!! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Eu mi-am la?it singur poza de fundal cu paint-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum