lorik199 Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 sau legea lui ohm aia de la scoala care, fireste, sucks!!!... ooopss!!!am citit prea multe beavis and buttheaduri... it's really cool!!! legea lui ohm nu am facut-o la scoalazicea profa de fizica ca e scoasa din programa Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Draga Ionik199. DA, ai dreptate. tu vrei numai jdemii de vati nu te intereseaza electronica. Nu-i nimic eu iti sugerez sa cauti pe viewtopic.php?f=66&t=34587. Nu stiu ce o sa faci cu alimentarea. Spor la treaba. Mosu Tuti. va contrazic :ma intereseaza electronicanu cred ca am intrebat de av800 am intrebat doar de un amarat de de kit care scoate cica 2x120 w in 4 ohm si 2x100 in 8 ohm(oricum nu cred ca o sa ajung la puterea astea pt ca traful nu debiteaza prea mult curent) si l-am primit gratis si ma interesa daca pot "sa il pun din nou pe picioare"multumesc de intelegere Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 sau legea lui ohm aia de la scoala care, fireste, sucks!!! ... ooopss!!! am citit prea multe beavis and buttheaduri... it's really cool!!! legea lui ohm nu am facut-o la scoalazicea profa de fizica ca e scoasa din programa WTF??? cum sa fie scoasa din programa una din legile fundamentale ale electricitatii, dom'le??? Link spre comentariu
RoCky93 Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 legea lui ohm nu am facut-o la scoalazicea profa de fizica ca e scoasa din programain ce clasa esti? eu am facut-o...daca nu s-ar face legea lui ohm celelalte legi nu ar avea nici o valoare. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 cum au scos-o? pai atunci in fizica de-a 10ea ce ai facut?un amplif de 100w numai amarat nu e,unul de 5W e amarat(mai mult sau mai putin) Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 un amplif de 100w numai amarat nu e,unul de 5W e amarat(mai mult sau mai putin) Dac? e 5W în cals? A nu e am?rît deloc, pune mult mai multe probleme decît un AB de 100W. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 d-aia am zis mai mult sau mai putin Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Draga lorik199 Hai sa stam de vorba. 1.- complecteaza-ti corect profilul. Unde stai, cati ani ai si in ce clasa esti ? 2.- Povesteste-ne ce sti despre electronica ? Ce carti ai citit ? 3.- Daca ai mai lucrat ceva. Am inteles ca modului l-ai primit cadou. Ce crezi tu ? ca daca eu asi primi cadou un pian sau o vioara asi sti ce sa fac cu ea sau m-asi face muzicant ? Vad ca esti hotarat sa inveti electronica. Toti baietii te vor ajuta dar fi cinstit si spune ce sti si ce nu. Am vazut schema de sursa. Te pot ajuta cu niste LM723. Cauta-ma pe PM. Eu cunosc acest stabilzator si sunt convins ca te vom ajuta. Ce traf. ai ? Spor la treaba. Mosu Tuti. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 WTF??? cum sa fie scoasa din programa una din legile fundamentale ale electricitatii, dom'le??? Total offtopic Ce e, nu-ti pare bine, ca nu se mai indoctrineaza copchii???? Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 post total offtopic, insotit de cuvinte needucative. a se citi numai insotiti de copii peste 12 ani!!! auzi, pe chestia asta au scos-o pe ecaterina teodoroiu din manuale, si au bagat-o pe miss neica-nimeni named esca!!! adica scoatem o fetiscana care chiar a facut ceva pentru tara asta, si bagam o c***a al carei singur merit e ca ranjeste pe sticla de 12 ani??? WTF??? basca... ia calculeaza tu ceva circuit fara legea lu' uohmu, sa vaz... poti??? Link spre comentariu
EmyRulz Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Pai nu erai tu ala care se rascula impotriva "stiintei oficiale" si a ochelarilor de cal pe care ii pune elevilor si studentilor? Acum ce faci schmbi baricada? Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 da' de unde!!!insa una e sa debitezi tampenii, si cand ti se atrage atentia, sa replici superior: "ba prostule, io e profesor universitar, si tre' sa ma crezi pe cuvant, tampitule!!!", si alta e sa stergi din manuale o... teorie care chiar si-a dovedit valabiliatatea!! Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 legea lui ohm nu am facut-o la scoalazicea profa de fizica ca e scoasa din programain ce clasa esti? eu am facut-o...daca nu s-ar face legea lui ohm celelalte legi nu ar avea nici o valoare.am 15 anisunt in clasa a VIII-a Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Draga lorik199 Hai sa stam de vorba. 1.- complecteaza-ti corect profilul. Unde stai, cati ani ai si in ce clasa esti ? 2.- Povesteste-ne ce sti despre electronica ? Ce carti ai citit ? 3.- Daca ai mai lucrat ceva. Am inteles ca modului l-ai primit cadou. Ce crezi tu ? ca daca eu asi primi cadou un pian sau o vioara asi sti ce sa fac cu ea sau m-asi face muzicant ? Vad ca esti hotarat sa inveti electronica. Toti baietii te vor ajuta dar fi cinstit si spune ce sti si ce nu. Am vazut schema de sursa. Te pot ajuta cu niste LM723. Cauta-ma pe PM. Eu cunosc acest stabilzator si sunt convins ca te vom ajuta. Ce traf. ai ? Spor la treaba. Mosu Tuti. 1. o sa fac aceasta modificare.stau in Neamt, langa Targu Neamt , in Comuna Grumazesti ,sat Topolita (puteti sa intrebati si pe userii de la care am luat cate ceva :amper, zal, cristigsm,gadget_1981 si inca un user caruia nu ii mai retin numele ) am 15 ani, sunt in clasa a VIII-a 2. electronica stiu de la o cunostinta care are un atelier de reparatii electronice si de la catva useri binevoitori de pe forum care mi-au suportat intrebarile insistente . carti de electronica nu am citit inca 3. am lucrat cateva montaje primul fiind cu un tda2040 dar nu mia iesit dupa aceea am facut cu tda2005 care nici ala nu mia iesit, si nici cu uaa 180 nu am stat mai bine am 2 trafuri identice din tv-uri vechi care scot 18 Vca amandoua ma gandeam sa fac o sursa simetrica care s ao folosesc mai mult la testarea amplificatoarelor si numai ti-as fi recunoscator pt lm -uri Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 post total offtopic, insotit de cuvinte needucative. a se citi numai insotiti de copii peste 12 ani!!! auzi, pe chestia asta au scos-o pe ecaterina teodoroiu din manuale, si au bagat-o pe miss neica-nimeni named esca!!! adica scoatem o fetiscana care chiar a facut ceva pentru tara asta, si bagam o c***a al carei singur merit e ca ranjeste pe sticla de 12 ani??? WTF??? basca... ia calculeaza tu ceva circuit fara legea lu' uohmu, sa vaz... poti??? o sa il chinui iara pe gogu' si o sa caut legea lui ohm si o sa incerc sa o invatdupa aceea o sa incerc si codul culorilor sa il invat nu sunt eu de vina pt ca nu mi-a predat profa legea o sa incerc sa o invat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum