Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu 12 canale

thefirstdj

Postări Recomandate

@ thefirstdj1.Ce program ai folosit pt realizarea cablajului?2.Ce schema??? Cea din datasheet?3.Poti sa postezi(daca vrei) un pdf cu schema, cablaj, piese si.....mai tot defapt...daca nu nu e suparare...este munca ta.4.Ce traf ai folosit??? Ceva caracteristici.

Link spre comentariu

@catalinux2004:

1. Am folosit initial creion mecanic si caiet de matematica pentru ca imi vine mai usor sa proiectez manual cablajul, iar pe urma l-am desenat in EagleCad, fara sa fac si schema electrica, am facut direct cablajul.

2. Schema este cea din datasheet-ul integratului, toate informatiile le gasesti pe site-ul producatorului.

3. Cablajul are o greseala, la pinii de mute, lucru pe care l-am observat dupa ce am facut circuitele. Am corectat problema in circuit, insa cablajul desenat in Eagle a ramas necorectat. Daca vrei ti-l pot trimite asa si sa-l corectezi tu. Nu-ti face griji, nu e nicio suparare, munca respectiva a fost platita.

4. Am folosit un transformator cumparat de la o firma din Iasi, pe care l-am rebobinat pentru a se potrivi acestui proiect.

Link spre comentariu

ti-as fi recunoscator daca mi-ai trimite cablajul....problema e sa nu fie vreo versiune mai recenta de eagle si sa nu o recunoasca versiunea de care dispun eu...oricum ar fi tot e bn...fie o postezi aici pe forum...fie mi-o trimiti mie in mail...raman etern recunoscator...respect si sa mai auzit de proiecte :aplauze :da dastea de la tine.....respect

Link spre comentariu

Am uitat...partea cu plantarea pieselor daca o ai sa o trimiti si paia sa fiu sigur ca nu fac vreo greseala...si dupaia sa regret amarnic... :cry: PS: ce greseala la pini de mute...ca nu imi dau seama. :nas:

Link spre comentariu

Radiatoarele sunt luate de la un user de pe forum, dar din pacate nu mai are ca si eu as mai fi luat. :) Pinii de mute nu sunt legati intre ei si in loc sa se duca la - se duc la +. :)

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator ryk77at

Imi place amplificatorul facut de tine.Mi-a venit ideea sa fac si eu unul dar, putin diferit, cu control de volum pe fiecare CI.Daca nu este prea mult pentru tine ta-as ruga sa-mi dai si mie schema electrica (cu valoarea componentelor) + schema de cablaj, de plantare a componentelor. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări