catalinux2004 Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 @ thefirstdj1.Ce program ai folosit pt realizarea cablajului?2.Ce schema??? Cea din datasheet?3.Poti sa postezi(daca vrei) un pdf cu schema, cablaj, piese si.....mai tot defapt...daca nu nu e suparare...este munca ta.4.Ce traf ai folosit??? Ceva caracteristici. Link spre comentariu
thefirstdj Postat Martie 27, 2009 Autor Partajează Postat Martie 27, 2009 @catalinux2004: 1. Am folosit initial creion mecanic si caiet de matematica pentru ca imi vine mai usor sa proiectez manual cablajul, iar pe urma l-am desenat in EagleCad, fara sa fac si schema electrica, am facut direct cablajul. 2. Schema este cea din datasheet-ul integratului, toate informatiile le gasesti pe site-ul producatorului. 3. Cablajul are o greseala, la pinii de mute, lucru pe care l-am observat dupa ce am facut circuitele. Am corectat problema in circuit, insa cablajul desenat in Eagle a ramas necorectat. Daca vrei ti-l pot trimite asa si sa-l corectezi tu. Nu-ti face griji, nu e nicio suparare, munca respectiva a fost platita. 4. Am folosit un transformator cumparat de la o firma din Iasi, pe care l-am rebobinat pentru a se potrivi acestui proiect. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 ti-as fi recunoscator daca mi-ai trimite cablajul....problema e sa nu fie vreo versiune mai recenta de eagle si sa nu o recunoasca versiunea de care dispun eu...oricum ar fi tot e bn...fie o postezi aici pe forum...fie mi-o trimiti mie in mail...raman etern recunoscator...respect si sa mai auzit de proiecte dastea de la tine.....respect Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Am uitat...partea cu plantarea pieselor daca o ai sa o trimiti si paia sa fiu sigur ca nu fac vreo greseala...si dupaia sa regret amarnic... :cry: PS: ce greseala la pini de mute...ca nu imi dau seama. Link spre comentariu
kmykze Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Spune-mi si mie de unde ai luat radiatoarele ca m-ar interesa si pe mine, multumesc. Link spre comentariu
thefirstdj Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Radiatoarele sunt luate de la un user de pe forum, dar din pacate nu mai are ca si eu as mai fi luat. Pinii de mute nu sunt legati intre ei si in loc sa se duca la - se duc la +. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 MS DE RASPUNS Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Mai ai cablaje facute pentru LM4780?Sunt si eu interesat.Mircea. Link spre comentariu
Vizitator ryk77at Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Imi place amplificatorul facut de tine.Mi-a venit ideea sa fac si eu unul dar, putin diferit, cu control de volum pe fiecare CI.Daca nu este prea mult pentru tine ta-as ruga sa-mi dai si mie schema electrica (cu valoarea componentelor) + schema de cablaj, de plantare a componentelor. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
indy666 Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Meserie omule. Felicitari!! Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 soper mijto imi place proiectul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum