Vizitator luci_woolf Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Am si eu o problema cu monitorul :(, un lcd de la ivory. Imi ,,vibreaza'' uni pixeli, majoritate:(.Stie cineva care ar putea fi problema , eu am si bxele lanaga el, e posibil sa fie de la ele? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 salut da sigur este de la boxe ptr ca are un transformator intreo boxa. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 sau mai este o varianta aveti modemul de la internet langa monitor daca il aveti sa stiti ca si ala poate sa fie de vina . Link spre comentariu
Golem Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 un lcd de la ivoryEste LCDdeci nu au nici o treaba boxele, modemul, magnetzii, motoarele, etc.1. bug in memoria placii logice; 2. sursa cu condensator de filtraj uscat. Link spre comentariu
danb1974 Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Vezi sa fie in rezolutia nativa si 60HzDaca esti pe vga:- sper ca ai dat auto la monitor- posibil semnal instabil din computer (din cauza de condensatori umflati fie pe mb fie in sursa) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum