Vizitator simionescudn Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 ce modificari ar trbui sa aduc pentru a alimenta acest regulator la 12v[attachment=0]post-8-1180960894.gif[/attachment] Link spre comentariu
Abram Burel Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Daca te referi la partea dreapta, atunci s-ar putea sa ai unele probleme, avand in vedere ca MAX-ul ala e dat pana la 10V. Link spre comentariu
mishy Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 in caz ca e vorba de partea din dreapta, din cate stiu se alimenteaza la 6V; dar desigur daca vreti sa comandati motor de 12V, inaintea max-ului puteti pune un regulator de tensiune. Puteti sa va documentati/inspirati de aici http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... 1038fa.pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Nu e prea intelept sa folosesti acumulator fara siguranta fuzibila. Daca face scurt puntea H poti da foc la barcuta, am patit ceva asemenator, si m-am fript la degete suficient cat sa nu mai omit siguranta fuzibila acolo unde e nevoie de ea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum