Bullix Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Salut! Poate ca ar fi trebuit sa postez la "Aparate de masura", dar fiind vorba de o schema si nu una anume, am postat aici. N-are nimeni o schema a unui teslametru oarecare, unul simplut macar? In tot laboratorul BN121 al Politehnicii nu exista decat unul singur care s-a ars cand aveam eu nevoie de el, si vreau sa le dau laborantilor peste nas, asa ca va rog mult sa ma sustineti PS: la laborator aveam asa ceva: http://www.daedalon.com/tesla.html Numai bine! Link spre comentariu
Bullix Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Sa spun cumva cu ce se ocupa acest teslametru? Chiar n-are nimeni asa ceva? Care sa-mi masorare macar inductii de ordinul catorva miliTesla pana la cativa Tesla... Link spre comentariu
d2134 Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Sa spun cumva cu ce se ocupa acest teslametru?Nu, multumim! Stim ce este un teslametru. Daca vrei scheme intreaba-l pe gogu dar fi baiat destept. Baga de seama ca netul e dominat de ango-saxoni si, cum ei nu prea se dau in vint dupa sistemul metric (inventie frantuzeasca), intreaba de "gaussmeter".Schema mai simpla de asa nu ai cum sa gasesti: http://www.coolmagnetman.com/magmeter.htmVezi si paginile urmatoare unde se mai complica treaba. Link spre comentariu
Bullix Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Nu trage, dom' Semaca! Era o gluma proasta facuta intentionat si menita sa mai trezeasca lumea Eram sigur ca in afara de gaussmetre nu prea gasesti nimic pe domeniul masurarii inductiei, avand in vedere ca dadeam search pe teslametru si imi apareau doar gaussmetre. Multam de link. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum