Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diferenta intre Magnat monitor 220 si Monitor Audio Br2 ?

technomate

Postări Recomandate

Un coleg doreste downgrade de la monitor audio bronze br2 la magnat monitor 220 .Sustine ca sunetul este aproximativ la fel.Eu sunt curios daca este la fel deoarece nu am ascultat magnaturile si sunt sceptic din cauza pretului (850 lei BR2 si 350 lei magnaturile).Daca le-ati auzit pe amandoua ce parere aveti ?Va multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

2

• q_acdc

1

• EmyRulz

1

• technomate

1

Top autori în acest subiect

pe bas e diferenta.In orice caz, 220-ul ala nu e nu stiu ce mare chestie, atata doar ca nu ai ce sa cumperi altceva la banii aia.E un inlocuitor f bun pentru boxe de pc, dar e laudat de parca ar fi ultima minune a lumii.Daca el doreste asta lasa-l sa fie fericit.

Link spre comentariu

Un coleg doreste downgrade de la monitor audio bronze br2 la magnat monitor 220 .Sustine ca sunetul este aproximativ la fel.Eu sunt curios daca este la fel deoarece nu am ascultat magnaturile si sunt sceptic din cauza pretului (850 lei BR2 si 350 lei magnaturile).Daca le-ati auzit pe amandoua ce parere aveti ?Va multumesc .

La MM220 difuzorul de joase are tabla de conserva,finisajul lasa de dorit ,filtru minimalist ,membrana difului vopsita in argintiu.Daca nu ai pretentii la sunet atunci merita banul.(parere personala incintele RFT50VA suna mai bine)
Link spre comentariu

@tehnomate,Daca prietenul tau nu a avut vreun accident soldat cu lovituri la cap, si-ar fi dat seama ca nu face un up-grade ci un dowgrade!!! :ras: Nu ca M.A. ar fi cine stie ce incinte! :speriat Dar MM 220 sunt adevarate glume, care, din pacate, reflecta pervertirea auzului melomanilor prin marketing si net pana la dimensiuni nemasurabile!!! :sparge: Sa mai astepte: poate isi revine singur! :dans:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări