Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cielo

mircea626

Postări Recomandate

problema pe care o am este radiatorul si pompa de apa.vazind ca nu am caldura in masina,am mers la un servis daewoo,unde mi-au spus ca tre sa inlocuiesc cele 2 piese(nu mai aveam antigel deloc).manopera +piese 750 ron.intrebarile mele1.cum vi se pare pretul(unii mi-au recomandat sa caut ceva sh)2.se poate remedia radiatorul?are o fisura pe o laterala in partea de sus.3.ce recomandati?sa pun nou ?ma gindesc ca este 10% din valoarea masinii sau ma rog pe undeva pe acolomultumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea626

2

• dragostalpau

1

• Blind

1

• MihaiGSM

1

Pai nu inteleg, racirea motorului nu are legatura si cu piesele astea? cum s-au gandit ei ca-s bulite ambele? Asta vara aveai probleme la incalzirea motorului? Personal, as cauta ceva sh, pe la dezmembrari, mi se pare maricel pretul. Si stiam ca piesele la cielo sunt destul de ieftine...

Link spre comentariu

pompa de apa ia-o noua (aprox. 120 ron), radiator e destul de ok si de la sh, iar despre manopera, e ceva ce se poate face fara probleme si la un service universal, daca e mai ieftin decit la daewoo

Link spre comentariu

Manopera este ceva ce poti face si singur (vezi ca gasesti manuale de cielo pe net, in romana). Radiatorul ia-l sh, pompa de apa ia-o compatibila din magazine de piese. Eu tind sa cred ca pompa de apa nu are nimic, dar in fine..

Link spre comentariu

nu stiu cum de s-au gindit la ambele piese,dar nu cred sa se preteze la magarii(am mai fost pe la ei si a fost ok,in plus au recomandari foarte bune).si mie mi s-a parut pretul cam mare,dar am sa fac cum mi-ati sugerat ,pompa noua si radiator sh.am sa merg la un amic al meu sa vedem care o fi manoperamultumesc

Link spre comentariu
Vizitator mihail

Ce treaba au piesele acelea cu caldura in masina?Pentru a-ti rezolva problema trebuie verificate furtunele care intra si ies din calorifer daca sant fierbinti (egal),daca da problema se afla in sistemul de aeroterma.Iar daca se fisureaza caloriferul ti s-e abureste parbrizul,sau dupa caz i-ti curge antigel in masina.Sau caloriferul este infundat si i sa micsorat volumul de lichid ce trece prin el.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator marian1973_bc

PIESE AUTO IMPORT PENTRU TOATE TIPURILE DE AUTO LA CELE MAI MICI PRETURI !!!

PENTRU COMENZhttp:/MAI MARI [DISTRIBUTIE, DIRECTIE, AMBREIAJ ETC.] SE ACORDA DISCOUNTURI IMPORTANTE :da !!!

Link spre comentariu
Vizitator bulgaru

salut,daca radiatorul este fisurat musai trebuie inlocuit.reparatiile nu prea tin,mai ales ca instalatia de racire e presurizata.iar pompa de apa daca a functionat fara apa in mod sigur si ea s-a deteriorat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări