Vizitator Rolly00 Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Salutare! Am si eu nevoie de un amplificator pentru o instalatie mica...ceva genu o boxa de joase, una de medii si un tweeter. Acum eu am gasit amplificatorul asta TA8250... http://www.daudio.eu/kitamplificator-au ... l?cPath=33. Este bun de ceva? Daca nu cam ce imi recomandati...nu vreau cine stie, sa redea cat de cat bine, cam cat la un sistem audio mai slabut. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
strombi Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Eu am un kit cumparat de acl are distorsiuni mari si sunt made in china functioneaza bine cam la 30 wats putere scoasa. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Incearca un tda2050,scoate 35w,dar se aude cat de cat bine sau un tda7294 se aude si el bine insa e de putere mare. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 v-ati gasit voi 2 destepti sa dezgropati subiecte vechi Link spre comentariu
strombi Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 atat timp cat nu sunt inchise nush de ce comentezi?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum