iordan Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Cine are o schema de un aparat asemanator eventual si cablaj http://www.flodravin.eu/index.php?lang=ro Link spre comentariu
cipcirip Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Salut, gasesti asa ceva prin seria ,,300 circuite electronice``, preluate dupa Elektor; daca n`o gasesti pina miine, poate o caut eu... Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 chiar functioneaza? daca da vreau si eu schema.. Link spre comentariu
d2134 Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 chiar functioneaza? daca da vreau si eu schema..Vezi de treaba...Foloseste Calgon sau ia-ti o staie de dedurizare ca lumea. Link spre comentariu
DREDD Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Avand in vedere ca toate sarurile raman in apa......ce eficienta credeti ca are dispozitivul? Daca ar fi asa eficient s-ar bucura si cei de la termocentrale ca ar construi dispozitive de tipul asta decat sa dedurizeze volume uriase de apa. Link spre comentariu
cipcirip Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Salut, uite si o schema... Link spre comentariu
iordan Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 merci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum