Sharky Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 e parere aveti?....cred ca ar fi bun ...dupa ce am vazut in catalog..e corector de ton..am o bucata si o sa o incerc zilele astea...daca aveti ceva sfaturi le astept Link spre comentariu
Vizitator drbas Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 da eu am lucrat am 2 corectoare la un sistem 5.1 home made cu 6 tda7294 , se aude super, mult peste TCA5500 si peste tda1524 e diferenta mare intre ele Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 22, 2005 Autor Partajează Postat Martie 22, 2005 si is ceva chitibusiri care trebuie stiute?...sau merge fara probleme daca fac aplicatia din catalog?nu am chef sa imi prind urechile in cine stie ce smecherie ascunsa Link spre comentariu
Vizitator drbas Postat Martie 23, 2005 Partajează Postat Martie 23, 2005 merge fara probleme eu am facut cablajul de pe http://www.tehnic.go.ro/ton.htm . Cu aceasta ocazie ii multumesc lui niq.ro ca m-a ajutat cu cablaju Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 23, 2005 Partajează Postat Martie 23, 2005 merge fara probleme eu am facut cablajul de pe http://www.tehnic.go.ro/ton.htm . Cu aceasta ocazie ii multumesc lui niq.ro ca m-a ajutat cu cablaju ma bucur sa aud ca a fost de folos munca mea incearca sa faci niste poze la montaj sa pun pe site :wink: Link spre comentariu
Vizitator drbas Postat Martie 25, 2005 Partajează Postat Martie 25, 2005 uite niq_ro pozele cerute, cablaju e facut cu markeru si cu mana deci nu te astepta la profesionalism ))) Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 28, 2005 Partajează Postat Martie 28, 2005 am pus cele 2 poze, da' la dimensiuni mai mici :wink: care-i urmatorul? Link spre comentariu
GigiZ Postat Aprilie 17, 2005 Partajează Postat Aprilie 17, 2005 sal,daca tu zici ca e mai bun lm 1036 decat tda1524 cred ca am sal incerc si eu .ce pret are ci ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum