Vizitator darkulet Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Salutare,am si eu un laptop vechi toshiba 7020ct fara docking sau placa de retea .Deci prin urmare nu are nici flopy sau cdrom.intrebarea mea e cum pot sapun un sistem de operare pe el? Multumesc Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Copiezi kitul de instalare pe harddisk si rulezi de acolo instalarea. Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Sau scoti hdd si il instalezi in alt laptop...pe care instalezi sistemul Link spre comentariu
Vizitator darkulet Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 am incercat si pe un alt laptop si nu a mers .alte sugesti? Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 are un port usb, nu???cump?r? un cdrom/dvdrom extern, ?i vezi dac? po?i boota de pe el... slabe ?anse, din câte v?d, e foarte vechi...alt? treab?: exist? pl?ci de re?ea pe pcmcia port.iei una, ?i ai net...(dac? mi-ar ajunge în bra?e o asemenea antichitate, a? g?si o solu?ie, dar prin coresponden??, ?i ne?tiind cât de multe ?tie posesorul despre calculatoare... e grele r?u!!! ) Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 pentru un pc desktop merge, mai ales c? softurile de "ma?ini virtuale" consider? c? vrei s? emulezi un pc vechi... dar din momentul în care ai cine ?tie ce chipset mai exotic, se rupe filmul, ?i înc? cu zgomot!!!exact cazul unui laptop: are toate alea integrate în placa de baz?, chipsetul, chiar dac? e o variant? a unuia de desktop e altfel organizat, ?i dac? ai noroc ?i controllerul IDE e vre-o exotic?rie, nu mai intri în windows (sau altceva), câtu-i h?ul!!!merit? îns? încercat... ce zici, darkulet, te descurci?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum