Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Procurare difuri SAL

Vizitator Baken

Postări Recomandate

Vizitator Baken

Cum se tot mentioneaza de aceste difuri SAL, care daca nu gresesc sunt unguresti, sau poate nu, habar n-am, cine ma poate ilumina ce is cu difurile astea, de unde le procur, is bune de ceva, au un pret bun. Asa ca cine ma poate lamurii e binevenit....:>>Mentionez ca ma intereseaza mai mult difuri pentru subwofere deci cu frecventa sub 40 de Hz si cu diametre cuprinse intre 15 cm si 40 cm.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LUCI

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sunt niste difuri unguresti(made in china),preturile sunt mici :cam 1 mil lei la difuri de 12'' si 1.5 mil lei la 15''.Calitatea :la unele este acceptabila iar la altele este buna(in raport cu pretul).Poti gasi in Timisoara la Dioda

Link spre comentariu
Vizitator Baken

Mersi oricum. Eu sunt din Arad si am fost de cateva ori prin Timisoara si am auzit de magazin dar nicioadata nu am aflat pe unde ii. Asa ca la proxima ocazie cand ma duc in timisoara ma interesez sa vad daca gasesc magazinul.Mersi mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări