Vizitator Baken Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 Cum se tot mentioneaza de aceste difuri SAL, care daca nu gresesc sunt unguresti, sau poate nu, habar n-am, cine ma poate ilumina ce is cu difurile astea, de unde le procur, is bune de ceva, au un pret bun. Asa ca cine ma poate lamurii e binevenit....:>>Mentionez ca ma intereseaza mai mult difuri pentru subwofere deci cu frecventa sub 40 de Hz si cu diametre cuprinse intre 15 cm si 40 cm. Link spre comentariu
LUCI Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 Sunt niste difuri unguresti(made in china),preturile sunt mici :cam 1 mil lei la difuri de 12'' si 1.5 mil lei la 15''.Calitatea :la unele este acceptabila iar la altele este buna(in raport cu pretul).Poti gasi in Timisoara la Dioda Link spre comentariu
Vizitator Baken Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 Cumva o adresa la magazinu Dioda????? :oops: Link spre comentariu
LUCI Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 Daca te referi la pagina web,nu cred ca au.Iar adresa nu o stiu :oops: ,cu toate ca am fost de nenumarate ori. Link spre comentariu
Vizitator Baken Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 Mersi oricum. Eu sunt din Arad si am fost de cateva ori prin Timisoara si am auzit de magazin dar nicioadata nu am aflat pe unde ii. Asa ca la proxima ocazie cand ma duc in timisoara ma interesez sa vad daca gasesc magazinul.Mersi mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum