Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solicit schema incarcator rapid baterii NimH de 170mA de 9v

Postări Recomandate

Caut schema incarcator bat.9v/170mA ,incarcare rapida cca 2h cu deconectare automata la sfirsitul incarcari ,eventual cinevadispus sa-l faca contra cost(pt. 10 baterii simultan)nu cu senzor termic.......Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danb1974

1

• cirip

1

Top autori în acest subiect

Da dragut dar as dori sa dau tema de cercetare cuiva care doreste sa cistige un ban sa zicem 80 euro la gata.....pt simplul motiv ca eu lucrez pe tuburi si mi-am iesit din mina cu asa ceva....deci un voluntar care vrea un ban cinstit se poate si doar PCB ul.....astept variantedar ff urgent.......
Link spre comentariu

Salut,Cred ca cel mai repede il iei pe asta din link:http://www.megabatteries.com/item_detai ... 0&uid=1306Cirip

Pare cea ce caut eu ,totusi bateriile mele nu se pot scoate di aparate(niste telefoane speciale.......)au in schimb mufe pt alim din exterior oricum cu mici adaptari as putea folosi acele incarcatoare ......Multumesc ff mult si ramin dator apropo.. pe 29-30 e fiera(expo)de elettronica la Veronavoi fi si eu acolo....se gasesc de toate ...numai bine CIAO!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări