kmykze Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Salutare. Am facut rost de la un prieten de difurile din imagini si trebuie sa le pun in incinte p care tot el mi le va da. Problema este ca nu stiu daca se vor auzii calumea sau daca se vor pupa in vreun fel...Difurile au urmatoarele specificatii:Joase - 1 dif pe boxa: 8 Ohm 80w MAXMedii - 2 dif pe boxa: unul de 20w 4 Ohm inseriat cu unul de 30w 4 OhmInalte - 1 tweeter de 6 Ohm (masurati de mine ca pe ele nu scrie nimic decat MILENIUM KP-100) care se pare ca va fi pus impreuna cu un dif micutz de 4 Ohmi si 5w (probabil in paralel)Filtrele au 3 cai.El mia spus ca nu e problema se aud bine, insa pe difuri inafara de specificatii nu mai scrie nimic, ele sunt din hartie cauciucata sau ceva de gen iar suspensia din cauciuc, si puterea de pe ele nu scrie daca este muzicala sau RMSVoi face poze cu incintele cand le voi primii pentru a va face o idee mai buna, apropo am vazut ca in incinte el na pus vata, daca pun se simte diferenta? Incintele sunt facute din lemn de mobila super gros (sunt super grele). Link spre comentariu
AlpHso Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 poti sa incerci la intamplare o incinta dar trebuie sa ai grija ca mediile alea trebuie izolate de incinta wooferului. Link spre comentariu
kmykze Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 daca nu le despart rup mediile? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 daca nu le despart rup mediile?Trebuie "izolate" mediile printr-o cutie mica in care sa le bagi, ca altfel "suflul" de la bas care este provocat de spatele membranei o sa-ti miste si mediile. Pui mediile si restul difuzoarelor in cutia mare, iar peste medii mai faci o cutiuta. Link spre comentariu
kmykze Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 am inteles, dar totusi de difuri din imagini ce ziceti?.... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 10, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Pocnitori... Link spre comentariu
kmykze Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 mhm.... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 10, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Ai cerut o parere si ai aflat-o, cum le poti zice la niste pocnitori ? Link spre comentariu
kmykze Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 poate iese ceva din pocnitorile astea sa pe ele Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Da, pot sa faca "poc" intr-un fel destul de original... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 10, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 de cantat o sa cante, asa ca da-i bice Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum