Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect incinte difuri necunoscute

kmykze

Postări Recomandate

Salutare. Am facut rost de la un prieten de difurile din imagini si trebuie sa le pun in incinte p care tot el mi le va da. Problema este ca nu stiu daca se vor auzii calumea sau daca se vor pupa in vreun fel...Difurile au urmatoarele specificatii:Joase - 1 dif pe boxa: 8 Ohm 80w MAXMedii - 2 dif pe boxa: unul de 20w 4 Ohm inseriat cu unul de 30w 4 OhmInalte - 1 tweeter de 6 Ohm (masurati de mine ca pe ele nu scrie nimic decat MILENIUM KP-100) care se pare ca va fi pus impreuna cu un dif micutz de 4 Ohmi si 5w (probabil in paralel)Filtrele au 3 cai.El mia spus ca nu e problema se aud bine, insa pe difuri inafara de specificatii nu mai scrie nimic, ele sunt din hartie cauciucata sau ceva de gen iar suspensia din cauciuc, si puterea de pe ele nu scrie daca este muzicala sau RMSVoi face poze cu incintele cand le voi primii pentru a va face o idee mai buna, apropo am vazut ca in incinte el na pus vata, daca pun se simte diferenta? Incintele sunt facute din lemn de mobila super gros (sunt super grele).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kmykze

5

• Badman

3

• AlpHso

1

• yo9hnf

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca nu le despart rup mediile?

Trebuie "izolate" mediile printr-o cutie mica in care sa le bagi, ca altfel "suflul" de la bas care este provocat de spatele membranei o sa-ti miste si mediile. Pui mediile si restul difuzoarelor in cutia mare, iar peste medii mai faci o cutiuta.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări