Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de baza defecta?

benn

Postări Recomandate

Am o placa de baza asus p5n32 sli premium si am lipsa imagine pe monitor.Am verificat placa video ,memoria RAM, HDD,toate sunt functionale.Sunt recunoscator tuturor celor care imi dau ceva indicatii.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• benn

3

• Craciun

1

• AerosouL

1

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

componentele le-am verificat pe un computer functional,si erau in regula ,ce nu am putut verifica a fost procesorul core 2 duo e7400,kestia e ca nici la butonul reset nu se restarteaza ,o sa incerc dupa diagrama lui Daniel si o sa revin cu detalii mai multe. :freaza:

Link spre comentariu

componentele le-am verificat pe un computer functional,si erau in regula ,ce nu am putut verifica a fost procesorul core 2 duo e7400,kestia e ca nici la butonul reset nu se restarteaza ,o sa incerc dupa diagrama lui Daniel si o sa revin cu detalii mai multe. :freaza:

foarte probabil ca o componenta sa fie defecta, si eu cred ca circuitul I/O pe care screi ITE.da mai intai un reste de BIOS. daca tot nu merge incerca s cureti toate soclurile cu aer comprimat si o pensula (scoate din soclu flashul de BIOS si repunel cu mare grija -fara sa il strici). e absurd dar incerca si cu o alta sursa . daca tot nu vrea o duci la un doctor sau o arunci !
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări