benn Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Am o placa de baza asus p5n32 sli premium si am lipsa imagine pe monitor.Am verificat placa video ,memoria RAM, HDD,toate sunt functionale.Sunt recunoscator tuturor celor care imi dau ceva indicatii.Va multumesc. Link spre comentariu
AerosouL Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Cablul de semnal.. alimentare monitor.. beepuri ceva? Cum ai verificat componentele mentionate de tine? Link spre comentariu
Craciun Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Cauta conform posterului atasat. Succes, Daniel Link spre comentariu
benn Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 componentele le-am verificat pe un computer functional,si erau in regula ,ce nu am putut verifica a fost procesorul core 2 duo e7400,kestia e ca nici la butonul reset nu se restarteaza ,o sa incerc dupa diagrama lui Daniel si o sa revin cu detalii mai multe. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 componentele le-am verificat pe un computer functional,si erau in regula ,ce nu am putut verifica a fost procesorul core 2 duo e7400,kestia e ca nici la butonul reset nu se restarteaza ,o sa incerc dupa diagrama lui Daniel si o sa revin cu detalii mai multe. foarte probabil ca o componenta sa fie defecta, si eu cred ca circuitul I/O pe care screi ITE.da mai intai un reste de BIOS. daca tot nu merge incerca s cureti toate soclurile cu aer comprimat si o pensula (scoate din soclu flashul de BIOS si repunel cu mare grija -fara sa il strici). e absurd dar incerca si cu o alta sursa . daca tot nu vrea o duci la un doctor sau o arunci ! Link spre comentariu
benn Postat Decembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2008 ms stefane, cred ca o duc la fier vechi... Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 dac? ai chef de exersat la dezlipit piese, folose?te-o p'asta!!!unele chestii de pe ea sunt bune de folosit... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum