dj_steel Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Salutare!Am o bormasina cu acumulator de 14.4 volti si din lipsa de acumulator i-am montat un acumulator de 12V si 7 A dintr-un ups.Din neatentie i-am montat firele invers si nu mai merge acum reglata turatia.Am demontat butonul si are un montaj smd.....ars.Acum as dori o schema sa variez turatia motorului,din bormasina a ramas intreg mosfetul de putere si potentiometrul liniar din buton.Cu bipolar stiu cum sa fac dar cu mosfet nu stiu.Tranzistorul in cauza este un N channel mosfet de 60V.45A si potentiometrul este de 500k.Multumesc anticipat Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Cred ca mai am eu niste bormasini de la care am luat motorul. Da-mi o adresa pe PM si, daca mai gasesc, iti trimit eu o carcasa cu montajul aferent. Link spre comentariu
dj_steel Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Am reusit pana la urma sa ii fac un montaj de variator de turatie cu potentiometrul existent pe buton si cu fet-ul de putere.Multumesc totusi de oferta,dar nu cred ca merita ca bormasina a costat 10 lei din targ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum