cburlea Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 1.M-ati convis ; nu ma mai gindesc la piezo ; am facut expermentul ;la prima vedere da senzatie dar in profunzime este o brutalitate . 2.Nu am avut ocazia sa ascult pe o dotare cu twteer tip "ribon" ; cred ca nu intimplator sint mai scumpe .care sint avantajele ? ce extensie ar putea avea ? ce principiu au ? a motat careva asa ceva in loc de cel standart ? ce performanta a obtinut in plus ? de ce totusi nu le regasim in boxele scumpe ?Pai cred ca le regasim la boxele FOARTE scumpe Dar nu asta am vrut sa spun... nu le egasim la boxele scumpe pentru ca, probabil, companiile s-au axat pe principiul coaxial... exemplu medii + inalte iar joasele separat. Nu stiu ce sa zic...cand e vorba de audio... inseamna ca e "dupa ureche" literalmente.Uite un link cu un proiect de floorstand-ere care mie mi-e foarte dragpentru ca e facut cu simt de raspundere nu gluma...si poate iti faci si tu parerea ta despre ribbon! http://www.danmarx.org/audioinnovation/swansm3.html Link spre comentariu
Sandu Magnatu Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 sa nu mai deschid topic nou, intreb aici: vreau sa-mi cumpar 2 tweetere sa le montez in paralel cu boxele fata(auto) care au 4ohmi, ce condensator ar trebui sa pun: am inteles ca maxim 4uF nepolarizat in serie la minim 200v?, si ar trebui sa cumpar tweetere pe 4ohmi sau pe 8? presupun ca pe 4 ca si boxele nu? Mersi Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 cam off topic dar hai....sa zicem la auto, de 4 ohmi(exact ca si difurile) iar condensatorul intre 1 si 4 micro F in functie de sensibilitatea tw fata de difuri si de frecventa acestora,cat despre tensiunea condensatorilor,pot fi si la 50 V daca se foloseste amplificare de la HU, dar pt mai multa siguranta e mai bine pe 100-200v.succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum