Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ampificator emisie statie motorola gm 340

Vizitator ssign

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MiniTehnicus

1

Ce putere de emisie are statia? Eu am gasit ca ar scoate intre 1-25 W reglabil. 25W este o putere cu care se lucreaza lejer in oras sau in spatiu liber. Pentru a obtine o crestere sensibila a semnalului receptionat de corespondent ar trebui sa marestiputerea de patru ori. Asta inseamna sa folosesti un amplificator de 100W out.La o asemenea putere, chiar daca functioneaza in clasa C, un amplificator nu e tocmaiusor de construit in regim de amator si de cineva fara experienta. Mai bine il cumperi siscapi de un efort inutil.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator mik23n2

statia este setata la 30w, antena taiata 104 cm este laird cu bobina si cu toate acestea cand intru in emisie sunt acoperit de alti colegi.unde gasesc un asa amplificator?

Aici e cel mai ieftin:http://www.midland.ro/statii-radio-cami ... 0w-sau.phpDar, colegule si eu fac taxi in iasi :) ma gandeam si eu la amplificator , pana la urma... mi am scos blocajul:)... de asta te acopera ei :)succes:)
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator valirex

Probabil colegul de mai sus cand a zis de blocaj se referea la functia BCLO(Busy Channel Lock Out),disponibila la modelele de la motorola,aceasta functie activata face ca in momentul in care exista receptie pe statie sa nu poata emite peste convorbirea in desfasurare, in felul asta obligand utilizatorii sa respecte niste reguli.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări