Vizitator RobyBoy Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 In primul rand va spun ca sunt afon in electronica.Ce m-ar interesa pe mine:-am o telecomanda de la o masinuta electrica care emite pe 27Mhz, in general majoritatea telecomenzilor emit pe 27mhz, pe mine ma interezeaza daca se poate schimba canalul....eu stiu pe 30 sau pe orice altceva...si cam ce mi-ar trebui.Atat pentru inceput! Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 In primul rand va spun ca sunt afon in electronica.Ce m-ar interesa pe mine:-am o telecomanda de la o masinuta electrica care emite pe 27Mhz, in general majoritatea telecomenzilor emit pe 27mhz, pe mine ma interezeaza daca se poate schimba canalul....eu stiu pe 30 sau pe orice altceva...si cam ce mi-ar trebui.Atat pentru inceput!Salut,Raspunsul scurt la ceea ce doresti este: Nu se poate. Motivele sunt:1)Primul rand, cel cu care ai inceput postul. :)2)De natura tehnica. Trebuie schimbat cuartul, apoi trebuie re-acordate atat emitatorul cat si receptorul.3)De natura legala. Sunt frecvente alocate ptr telecomenzi. Daca tu te muti pe ce freventa te taie capul, fie perturbi alte servicii cu emitatorul, fie esti perturbat de serviciile care folosesc in mod legal frecventa respectiva.Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum