Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transformator toroidal

Postări Recomandate

am un transformator toroidal si as vrea sa-l modific cumva pt a alimenta 2 kit-uri AV400, el provine

de la o statie ruseasca (nu am foto) , ce avea 4 iesiri ,iar finalii erau fixati cate 4 pe cate un radiator separat . radiatoarele erau amplasate in lateralele amplifului,ca parti componente ale carcasei, mai multe detalii nu va pot da de provenienta lui ,fiindca nu mai am decat transformatorul

,atat mai stiu ca era pozitionat undeva la mijlocul amplifului. va trimit totusi niste poze cu el . imi poate fi de folos? cum? ce trebuie sa modific la el? mai pun si o poza cu tens. masurate cu multimetrul

Moderator: Ai un topic despre transformatoare sus de tot, foloseste-l!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cred ca tensiunile ''65V-54V-32V-10V-0V'' sint de fapt 32V-22V-0-22V-32V, adica alimentarea unui canal + inca ceva, probabil preurile, celalalt canal alimentindu-se din celelalt 32V-0-32V. Atentie mare cind lucrezi cu trafo necunoscute... :soc:De rebobinat nu poate fi vorba, rusii avind bunul obicei de a bobina intii secundarul si peste el primarul. Oricum duce linistit un amplif de 2x80W minim.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări