smd-man Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Multumesc Fratello . Ma apuc de treaba maine. Am vazut ca pot scrie si pic16f876a. Asa este ? Pentru ca asta vreau sa fac deocamdata. Stima. Link spre comentariu
Kreator Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 L-am facut si eu, merge brici. N-am avut ZIF asa ca am improvizat cu ce am avut prin casa.Atasez tot ce-ti trebuie sa-l faci.Ai grija ce cablu COM folosesti. Am intalnit unele care nu aveau toate firele prin el, asa ca verifica inainte cablul. cablaj_spate.pdf cablaj_fata.pdf piese.pdf Schema.pdf Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Informatii suplimentare, excelente, gasiti si pe pagina respectatului coleg yo6pir : http://qsl.net/yo6pir/pic.html Link spre comentariu
smd-man Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 A iesit bine montajul tau. Al meu nu va arata asa . Il fac pe cablaj de proba. Si da folosesc o mufa seriala la care am verificat toti pinii. Intr-adevar unii nu au pinii legati dar nu se folosesc in montaj (6 si 9). Cablul o sa-l las cat mai scurt posibil. La programatorul asta se foloseste bootloader? Sau e "cinstit" ?Maine cred ca e gata.Vad 3 led-uri in montajul tau. In schema e D7 singurul led. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum