djvas Postat Iunie 22, 2004 Partajează Postat Iunie 22, 2004 Am un nokia 3310 care se opreste singur mai ales cand vb. Aveti idee de unde poate fi problema ? Eu cred ca e de soft Link spre comentariu
bogdanm Postat Iunie 22, 2004 Partajează Postat Iunie 22, 2004 Asa ti-a facut de cand il ai? Daca nu, 90% softul nu are nici o problema si totul tine de o pana de contact. Daca esti norocos e de la baterie si se poate repara mai usor. Link spre comentariu
cniky Postat Iunie 22, 2004 Partajează Postat Iunie 22, 2004 pot fi mai multe cauze,cum spunea si bogdanm ,e bine sa incepi cu suspectarea bateriei,inlocuieste-o si vezi de se comporta la fel. :wink: Link spre comentariu
djvas Postat Iunie 22, 2004 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2004 Am observat ca numai atunci cand vb se inchide ! In rest merge perfect!Daca ar fi o problema de contact nu ar trebui sa se inchida si in rest ? Link spre comentariu
BLK Postat Iunie 22, 2004 Partajează Postat Iunie 22, 2004 banuiesc ca sursa e dusa, nu tine in sarcina... nu ar trebui sa coste mult la un service... cade destul de des la multe nokii, mai ales la 33-urile de la noi care sunt la a 10-a mana. pana si connexul vinde telefoane reparate drept noi. Link spre comentariu
Vizitator les paul ioan Postat Septembrie 7, 2004 Partajează Postat Septembrie 7, 2004 eu lucrez cu ele de celemai multe ori este apa sau umezealatrebuie curatat foarte bine chiar si sub sursa cobba eprom etcnemai de cine stie :lol: Link spre comentariu
cniky Postat Octombrie 7, 2004 Partajează Postat Octombrie 7, 2004 Am observat ca numai atunci cand vb se inchide ! In rest merge perfect!Daca ar fi o problema de contact nu ar trebui sa se inchida si in rest ? daca se inchide sporadic cel mai probabil este un termistor care este decalibrat, acesta pur si simplu se scoate afara, telefonul functioneaza si fara... banuiesc ca sursa e dusa, nu tine in sarcina... nu ar trebui sa coste mult la un service... cade destul de des la multe nokii, mai ales la 33-urile de la noi care sunt la a 10-a mana. pana si connexul vinde telefoane reparate drept noi. ce spui tu nu e de la sursa, este de la PA (power amplifier), acesta este alimentat direct de la Vbat eu lucrez cu ele de celemai multe ori este apa sau umezealatrebuie curatat foarte bine chiar si sub sursa cobba eprom etc nemai de cine stie :lol: unde ai vazut tu eeprom in 3310 eu nu stiu :lol: , acesta este emulat in flash, poate vroiai sa spui ram, care este cu totul alta treaba. apropo ti-ai rezolvat djvas telefonul?! sper ca da, altfel il bagam repede din nou aici pe banda... :wink: Link spre comentariu
Vizitator les paul ioan Postat Octombrie 7, 2004 Partajează Postat Octombrie 7, 2004 ai dreptate din cauza vitezei Link spre comentariu
Vizitator ionica Postat Noiembrie 22, 2004 Partajează Postat Noiembrie 22, 2004 am avut exact acceasi problema si am schimbat bateria si acum mere perfect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum