danyiel_22 Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 salut am un cilindru de honda sh150 si este din aluminiu as vrea sa stiu si eu daca se poate alieza si daca mai gasesc segmenti si piston pentru aliezaju respectiv Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Ce probleme ai? Este ovalizat? Ai incercat sa schimbi doar segmentii la pistonul pe care il ai acum, sa vezi daca e vreo ameliorare? Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Daca e din aluminiu, este "silicizat" in interior si nu se mai alezeaza (decat eventual la firma), dar cum acest strat este extrem de dur, s-ar putea sa scapi cu schimbarea cilindrului/segmentilor...daca insa este o camasa de otel in interior, se poate aleza, cartea de intretinere a motorului iti poate spune multe... Link spre comentariu
danyiel_22 Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 pai nu am cartea lui dar el nu este ovalizat a sarit siguranta de la bolt si este zgaraiat Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 degeaba il alezezi daca nu ii faci tratament dupa asta,tratament cu nicasil,parca asta se face la cilindrii dintr-o bucata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum