Vizitator mlc76232 Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Am 5 statii Motorola MTX 838, model H01KDC9DB3AN. Conform codificarii ar fi cam asa : - frequency band : 146 -178 MHz - power level : 4 to 5 W - phisical packages : standard control; no display - channel spacing : variable / programmable - primary operation : dual mode trunked - primary system type : privacy plus - feature level : limited plus Placa transceiver are codul NUD7085B la 4 statii si NUD7085BT la una din statii. Placa controller are codul NTN7857C la 4 statii si NTN7857CT la una din statii. Daca este cineva care a avut de-a face cu astfel de statii, am niste intrebari : - Statiile pot functiona si in mod conventional in 144-146MHz ? - Sau macar le pot seta sa poata comunica intre ele direct ? Vreu sa construiesc interfata de programare dupa schema originala Motorola, dar as vrea sa stiu inainte daca am vreo sansa se le pot folosi. Multumesc, Marius YO3HYR 0744-525102 [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum