Vizitator tehnium Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Pentru pomul de iarna, doua montaje cu leduri. Link spre comentariu
stefanev Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 foarte interesante.... mai ales steluta. Link spre comentariu
mesterica Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 dupa ce am downloadat si io montajele expuse de tine, nu merg deschise cu Acrobat Reader. spune ca acest fisier .pdf este defect si nu poate fi reparat. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 dupa ce am downloadat si io montajele expuse de tine, nu merg deschise cu Acrobat Reader. spune ca acest fisier .pdf este defect si nu poate fi reparat.reinstaleaza Acrobat-ul sau incerca o verisune mai noua . la mine merge dar nu e cine stie ce schema ! Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 fin'c? n-are picuri?????dac?-mi aduc aminte ce probleme aveai cu picurile, mai bine c? nu sunt cu a?a ceva!!! Link spre comentariu
mesterica Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 da. era Acrobatu devina. am reinstalat altu mai nou. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum