Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Potentiometru electronic

bigbrother

Postări Recomandate

M-ar interesa o schema de potentiometru electronic, cu reglajul volumului in 20 de trepte de la minim la maxim in 5 secunde, si cu posibilitatea a al reseta la zero cand volumul este la la max.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

2

• bigbrother

2

• Bullix

1

Top autori în acest subiect

Am inteles ce vrea el, in loc sa creasca volumul step-by-step si sa faca scurta la mana, sa apese prelung si sa creasca pana la maxim in 5 secunde. Si sa aiba un buton ca la cassurile de masini, gen "ATT", ca sa taie volumul de tot.Pentru ultima optiune cel mai simplu e sa apelezi "MUTE" din CI-ul final, daca poate fi vorba de vreun TDA. TDA7296 parca are asa ceva.LE: ca sa nu mai spun ca poti sa faci manevra asta mult mai simplu cu un potentiometru obisnuit :P

Link spre comentariu

Am si eu schema de vol de la niqro dar nu stiu daca poate creste volumul in 5 sec de la 0 la 16, :nas: sa va dau 2 ex la ce as vrea sa-l folosesc.As vrea sa-l folosesc de ex. la o pedala fuzz care are ca montaj un potentiometru, o roata de plastic si o curea,sau un arc, asa se face efectul fuzz la chitara, iar eu vreau, cand apas pedala sa ajunga la max si in 3sec :nebunrau: si apoi cand ii dau drumul sa vina la 0. :da O alta idee ar fi la masinile de cusut cu pedala care au rezistente inseriate.O zi buna va doresc. :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări