maxente Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Nu stiu daca s-a apucat cineva sa faca acest montaj, am sa ma incumet eu sa il fac Zilele astea o sa verific cablajul facut de alexmm (mii de multumiri alexmm pentru desenul pcb-ului) Ce parara aveti de cei de la PSC, vind fake-uri chinezesti, ca vreau sa imi iau tranzistorii prefinali si finali de la ei ? Multumesc technomate pentru schema si detalii tehnice Link spre comentariu
therealovy77 Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 In primul rand urez LA MULTI ANI la toata lumea!Eu cu PSC nu m-as incurca, un exemplu: 2SA1943 la PSC e 7,29 lei iar la Farnell este 17,25 lei. Care dintre crezi ca e fake?Incearca sa iei legatura cu DJLeco pentru tranzistori, vezi daca mai are la vanzare, eu am luat de la el si finali si prefinali, daca il rogi frumos te rezolva, sunt ceva mai scumpi, dar se merita! Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Sunt de acord cu tineLa TME 1 buc 2SA1943 vad ca e 4,14 fara TVA. Oare nici alea de la TME sa nu fie bune? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Tranzistorii la acel pret, nu au cum sa fie originali, doar clone, mai bune sau mai putin bune. La Farnell , preturile afisate, sint FARA TVA, atentie! Daca vrei finali si prefinali de calitate, ma anunti pe PM; dai un ban, dar stai in fata! O sa pun pr forum, saptamina asta, 10 perechi de 2SA1302 si 2SC 3281, originali Toshiba, recuperati dintr-un amplificator CREST, la 15 lei perechea (se vor da toti odata) ,caruia proprietarul a dorit sa-i schimb pe toti cu MJW-uri On Semi, ca upgrade. Ampliful original,avea 5 perechi pe brat/canal, si functiona perfect. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Am verificat schema de cablaj si am gasit cateva trasee care trebuiesc taiate (cele cu rosu) si unite (cele cu albastru). In rest este ok cablajul Poti face modificarile Alex mm cand ai timp nu este graba Am pus mai jos poza Imi cer scuze, calitatea nu e prea buna, am facut modificarile cu paint-ul Link spre comentariu
alex mm Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 maxente multumesc de rabdare si pentru verificare , se mai strecoara si greseli , mai ales cand se grabeste omul , dar in final am modificat si sper ca acuma este bine . Daca doriti ,pot sa atasez ,si PDF ul in alb si negru ,sau chiar fisierul in format lay. impreuna cu programul de vizualizare ..... Numai bine Alex. Link spre comentariu
hades12345 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 maxente multumesc de rabdare si pentru verificare , se mai strecoara si greseli , mai ales cand se grabeste omul , dar in final am modificat si sper ca acuma este bine . Daca doriti ,pot sa atasez ,si PDF ul in alb si negru ,sau chiar fisierul in format lay. impreuna cu programul de vizualizare ..... [attachment=0]JOY 200 V4.6.jpg[/attachment] Numai bine Alex. Multumim domnule Alex , da ar fi bine venit fisierul on format lay , cred ca o sa ma apuc si eu de acest amplif , sunt curios sa aud cum suna Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Gata! Am verificat ultima varianta si este OK Poti pune si fisierul pdf pentru varianta press n' peel sau foto (eu voi face varianta foto, primul meu cablaj foto de altfel ) Alex daca vrei poti pune si fisierul *.LAY ma gandesc ca mai sunt oameni care vor sa mai puna o pereche sau doua de tranzistori finali Chiar sunt curios cum o sa sune acest amplificator, eventual am sa il compar cu nmos200 Link spre comentariu
alex mm Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 ..... fisierele promise .... Link spre comentariu
hades12345 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 ..... fisierele promise .... [attachment=1]JOY 200 V4.6 ALL.rar[/attachment] [attachment=0]JOY 200 V4.6 PCB B&W.pdf[/attachment]Sa aveti spor la construit ....Alex. multumim mult !! Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Alex cum ai salvat din fisierul .lay in format pdf? Am facut o mica modificare si vreau sa salvez in pdf asa cum ai salvat tu ca sa pot printa pe foaie calc pentru metoda fotoCu Sprint Layout nu am experienta si nu am gasit metoda de exportare in pdf Link spre comentariu
alex mm Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 .....is curios ce nu ti-a placut ..... dar ma rog e optiunea ta de a face cum doresti . Ca sa-l faci in PDF iti instalezi o imprimanta virtuala , eu folosesc doPDFv7 care iti salveaza direct in format PDF. Alex. Link spre comentariu
hades12345 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Alex cum ai salvat din fisierul .lay in format pdf? Am facut o mica modificare si vreau sa salvez in pdf asa cum ai salvat tu ca sa pot printa pe foaie calc pentru metoda fotoCu Sprint Layout nu am experienta si nu am gasit metoda de exportare in pdf aaa , putem sa vedem si noi modificarea ta !!! eu am facut deja cablajele in varianta domnului alex Link spre comentariu
marcellino Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 salutare ! pana la ce tensiune se poate alimenta aceasta schema? bineinteles cu mai multi tr finali. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Modificarea este foarte mica, am tras strapul acela de sub bobina si l-am pus linga celelalte strapuri si am mai impins componentele de linga ca sa ii fac loc in rest e acelasi cablaj pentru ca mi-a placut mult de tot cum l-ai facut Am pus si fisierul sa vedeti cum a iesitEu am experienta in Eagle, acolo ii dau print to pdf, n-am stiut ca trebuie sa instalez imprimanta virtuala, acum o instalez si pe asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum