Blacksmith Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Nu stiu. L-am primit cadou. Cred ca e din vreo debransare ceva... Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 seamana cu ala de la tv pe care vine semnalu Link spre comentariu
EmyRulz Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Ia-ti cablu de boxe si lasa cioacele cu cabluri ecranate ca nu ajuta la nimic. Link spre comentariu
thefirstdj Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Eu iti recomand cablu (multifilar) de cupru 2x4mm. arata cam asa: Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 As vrea sa cumpar chestiile astea pentru conectarea sursei de semnal la amplif, ce zice-ti ? Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 dudi, ratza, and co, mul?umesc... n-am mai râs demult cu atâta pofta ca acum 5 minute... când am citit tot topicul, cap coad?!!! cât prive?te subiectul în sine: de la amplificator la boxe ai tensiuni de peste 1 volt, la un curent m?ri?or.dac? pui cablu ecranat sau nu, cucu, nu conteaz?!!!po?i s? pui ?i sârme scoase dintr-un traf copt, c? e tot aia... numai s? fii atent s? nu faci scurt între ele!!!cel mai avantajos la pre? ar fi cablul de veioz? ordinar... numai s? fie m?car de 0,75... mai bine de 1.alea trifilare (de frigider ) se g?sesc mai u?or la grosimi mai mari, da' ce faci cu a 3-a sârm????dar când vine vorba de conectare tip: sursa de semnal de nivel mic >>>> amplificator de putere, se schimb? calimera... mai ales dac? nu ai amplificator cu tuburi, care au de regul? sensibilitatea de circa un volt vârf la vârf!!!aici chiar ai pus-o dac? nu bagi coaxial, ?i cât mai de calitate!!!... Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 eu am folosit si un cablu chinezesc si a mers fara problemeulterior am aflat ca 'tresa' era doar o sarma Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 As vrea sa cumpar chestiile astea pentru conectarea sursei de semnal la amplif, ce zice-ti ? Zic sa-ti cumperi de urgenta .Stiu tipul asta de cablu si mufe .Sunt acceptabile ! De unde le cumperi si la ce pret sa compar cu ce am cumparat eu te rog . Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 pozele sunt de la TME si preturile sunt trecute in poze Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 pozele sunt de la TME si preturile sunt trecute in pozeAm vazut pretul din poza ! Cat a dat el (cu tot cu transport sau daca le-a luat din alta parte ...) Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Da, de la TME sint. Nu le-am cumparat inca. Pretul este exact ala din imagine, transportu nustiu ... 9 euro parca, cit scrie aia pe site ... Link spre comentariu
sk24bpo Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 cablurile si mufele de semnal mic din poze sunt groaznice, singurul avantaj ar fi ca sunt foarte ieftine. Cablul de boxe trebuie sa fie cat mai scurt, mai gros si mai litat. S-ar putea ca acel cablu coaxial sa aiba o capacitate maricica, lucru care nu e agreat de unele amplificatoare, mai bine mergi pe cel din poza lui Thefirstdj. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 cablul si mufele ale RCA de panou sunt putin cam scumpe (CC-117 si CC116 si Cable-604/0.5M)pentru calitatea aceea !!!si chiar mai crede cineva ca alea gold sunt mai bune conductoare . (nici macar nu le arata o bucatica de aur-tehnic si cine stie ce depune pe ele ?) Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 cablul si mufele ale RCA de panou sunt putin cam scumpe (CC-117 si CC116 si Cable-604/0.5M)pentru calitatea aceea !!!si chiar mai crede cineva ca alea gold sunt mai bune conductoare . (nici macar nu le arata o bucatica de aur-tehnic si cine stie ce depune pe ele ?)Nu aurul este cel mai bun conductor, ci argintul, urmat de cupru. Aurul nu oxideaz?, în schimb. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Bleah! Merg mufele nichelate din anii 70 mai bine ca astea noi. Mi-au f?cut tot felul de belele astea noi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum