Blind Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Am si eu o intrebare: De ce din alfabetul analfabet al politiei lipseste litera Q? Daca vreau sa-mi pun Q la numarul de inmatriculare ce fac? (inafara de imi aleg alta combinatie:) ) Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Presupun ca din acelasi motiv pentru care i-ul lipseste (sau lipsea): sa nu se creeze confuzie, i-ul poate semana cu 1 iar Q-ul cu 0 (litera o sau cifra zero)PS: iti dai seama cate dacii de pe care curg tablele ar avea numare gen Q7 Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Daca Q se confunda cu 0 atunci cum de exista litera O? (eu am **O la numar) Link spre comentariu
andiy Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Daca Q se confunda cu 0 atunci cum de exista litera O? (eu am **O la numar)pentru ca O nu se confunda cu Q :ras:acum pe bune, ceea ce zice ghimpe e corect, in sensul ca de regula nu se pun litere care pot crea confuzie. Q il vezi daca stai aproape si sunt conditii bune, dar daca esti mai la distanta, vezi dintr-o parte, sunt conditii nefavorabile, lumina slaba, etc, sunt sanse mari sa vezi un O. cu 0 (zero) nu-l confunzi pt ca sunt grupuri diferite.posibil sa fie si ratiuni tehnice, de fabriacare a placilor, sau poate si altele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Sincer, cand sunt la volan pe timp de zi pot vedea si retine un numar de inmatriculare.Ca pieton, mai ales pe timp de noapte, numai un noroc chior ma poate ajuta sadeslusesc ce scrie pe placuta. Asa ca nici nu mai conteaza un pic de confuzie... Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Las? c? ?i Y seam?n? cu V de nu e adev?rat. Cine dracu' o fi f?cut fonturile alea? Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2009 Un politist... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum