dulamaa9 Postat Martie 21, 2005 Partajează Postat Martie 21, 2005 salutare. tocmai fac niste updradeuri prin casa si m-am gandit sa iau si un sistem audio bun. pentru inceput am gasit la flamingo ceva http://www.flamingo.ro/produs.asp?id=5602 astept si alte idei si pareri despre. multumesc anticipat. Link spre comentariu
C0B Postat Martie 21, 2005 Partajează Postat Martie 21, 2005 Nu merge linku...spune despre ce sistem este vorba! Link spre comentariu
Vizitator bunoara Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 Din toate sistemele mi-a placut cel mai mult acel Genius in lemn care costa undeva catre 5 milioane. Dac anu ma insel in perioada asta la MediaGalaxy e la promotie pe la 4,5 mil. Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Martie 22, 2005 Autor Partajează Postat Martie 22, 2005 salutare...mie imi merge link-ul...m-am uitat si pe sistemul de la genius...totusi as vrea ceva in genul celui pe care l=am dat in link, adica ma gandesc si la ceva gen mobilier....mai astept pareri.multumesc, adrian. Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 23, 2005 Partajează Postat Martie 23, 2005 salutare...mie imi merge link-ul...m-am uitat si pe sistemul de la genius...totusi as vrea ceva in genul celui pe care l=am dat in link, adica ma gandesc si la ceva gen mobilier....mai astept pareri. multumesc, adrian. noua nu ne-am mers ieri link-ul :( si era greu sa spui ca e POINT - boxe HT-200 ? Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Martie 23, 2005 Autor Partajează Postat Martie 23, 2005 ok ai dreptate puteam sa zic. :oops: merci ca ai pus poza. stie cineva cum se "comporta"? daca da astept in continuare pareri. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 23, 2005 Partajează Postat Martie 23, 2005 l-am auzit si nu prea imi place..adica am auzit si boxe care suna mai bine..e drept mult mai scumpe....daca vrei sa il cumperi eu zic sa il asculti intai si sa il iei numai daca iti place Link spre comentariu
sborkuti Postat Martie 23, 2005 Partajează Postat Martie 23, 2005 nu va lasati furat de aspect.daca vrei la un pret relativ mic o calitate buna cumperi Genius in lemn sau Jazzspeakers(JS),credema nu o sa-ti para rau,o sa fii foarte multumit Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 23, 2005 Partajează Postat Martie 23, 2005 genius-ul acela 5.1 suna chiar bine Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Martie 24, 2005 Autor Partajează Postat Martie 24, 2005 salut sborkuti. imi zici si mie de unde pot cumpara/asculta boxe de tip jazzspeakers? am mai cautat pe net si am gasit ceva interesant . are cineva idee unde il gaseasc in romania ? Link spre comentariu
m4xx Postat Martie 24, 2005 Partajează Postat Martie 24, 2005 i-ati sistemu ala genius(cu subwoofer-u ala mare) e sub 5 mil acum...la flamingoRUPE !!!yo l-am ascultat si m-a surprins PLACUT Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 5, 2005 Partajează Postat Aprilie 5, 2005 Ia-ti sistemul Genius ala din lemn de "3600W" - eu il am si, cum au zis si altii, rupe. La pretul asta nu are concurenta si pentru o camera super suficient, si daca ai o placa de sunet serioasa.... o sa ai cu ce te da mare :wink: Si daca vrei oarecare amanunte despre el.... ti le pot da cu mare placere :wink:Si am uitat sa zic si parerea mea despre sistemul ala de la Flamingo: aspectul este fain, dar nu cred ca are nici o sansa sa scoata 160 W real - in primul rand are un radiator mic pe subwoofer.... si daca ma gandesc bine nu cred ca are in el amplificatorare de clasa superioara cu dispersie mica de caldura... Si daca te uiti la Genius, la cei 120 W reali are ditamai radioatorul "in carca" (de aproximativ 2100 cm patrati - am masurat eu) si nu cred ca e pus acolo... asa de aspect :wink: Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 6, 2005 Partajează Postat Aprilie 6, 2005 sunt foarte bune astea: fdatele ei tehnice sunt la http://global.jazzspeakers.com.tw/ebiz/ ... 63_en.html si se gasesc :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum