Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce tuburi electronice deosebite aveti in colectie?

feri.visky

Postări Recomandate

un alt tub banal EABC80 produs de Valvo numai ca exemplarul din imagine face parte dintre primele loturi de productie (cel din parte asuperioara a fotografiei) in comparatie cu alt tub EABC80 produs tot de Valvo dar lot mai nou. La varianata mai timpurie se poate observa un sant intre cilindrul de sticla si platforma cu contacte

post-180412-0-09036800-1425296577_thumb.jpg

Editat de klauss00
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Nu am colectie de tuburi dar nu le-am refuzat...

Poate le recunoasteti dvs , eu n-am idee ce-ar putea fi.

DSC03271.jpg DSC03272.jpg

8 pini din care din cate vad doar 2 sunt conectati intern. Inscriptie : EM6 3950 KHZ 56029-11

DSC03275.jpg--------DSC03276.jpg

7 pini , nu-mi dau seama cati sunt conectati intern. Inscriptie Tungsram tip 71cc.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 10 luni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Am cautat, de fapt am rascolit zilele trecute dupa un tip de lampa, si am gasit altceva, ca de obicei. Nu mai scrie mare lucru pe balon, si doar aburit am reusit sa disting scris, Patent, Made in England, si deasupra era un scris si mai sters, unde banuiesc ca era scris, Rectifie. Atat am putut distinge. Mai avea doua simboluri, dar n-am reusit sa vad ce reprezinta. Mi s-a parut interesant de prezentat, mai ales ca de ceva timp, nimeni n-a mai postat nimic pe aici.

IMG-20200408-150841.jpg

IMG-20200408-150903.jpg

IMG-20200408-150914.jpg

Seamana cumva cu cea prezentata acum cativa ani, dar nu mai exista pozele. Despre asta am aflat atunci ca este un tub V24 fabricat in 1916.

marconi.jpg

marconi-1.jpg

Cred ca si cea nou gasita e cam aceeasi treaba.

https://www.radiomuseum.org/tubes/tube_v24.html

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări