Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

1pf-10000 Mf

vasy_gsm

Postări Recomandate

Prima impresie despre super capac. DA, masoara in gama descrisa. Din pacate puntea cu care vroiam sa il compar inca nu e disponibila.BUBA. Isi face o tensiune de masa virtuala si daca aia fuge iti apare OVERRANGE. Aici mai trebuie sa sap. Dar toata saptamana m-am ocupat de altceva si evident ca bestia nu s-a facut si reglat singura...Flor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 94
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

20

• vasy_gsm

18

• Craciun

11

• BRANCA

11

Top autori în acest subiect

Da... daca s-ar gasi intradevar o schema cu un capacimetru digital cu pic 16f84 s-au pic16f876 cu tot cu progr. .hex , ca de asta avem nevoie cei mai multi ,voi ce ziceti ? Si pana la urma sa fie facuta si public nu tinut la ea ca la un bulgare de aur... :wink: Am zis acestea doua modele de Pic,pentru ca sint destul de usor de programat.

Link spre comentariu

Da... daca s-ar gasi intradevar o schema cu un capacimetru digital cu pic 16f84 s-au pic16f876 cu tot cu progr. .hex , Si pana la urma sa fie facuta si public nu tinut la ea ca la un bulgare de aur... :wink: ...

Salut

Eu am invatat multe din ce am citit scris de altii. Asa ca mi se pare normal sa si intorc, asa cum am si facut ...

Dar cum in acest site sunt si incepatori, asa cum sunt eu in domeniul microcontrolerelor, vezi discutiile din forum, am zis sa nu dau informatii nereale despre montaje pe care nu le-am facut eu sau cineva in care am incredere.

Din motive de mama... si alte cuvinte care se adreseaza celui care semneaza ceva si care nu merge din prima.

Si in acesta saptamana asta am fost prins cu diferite probleme de serviciu si alte proiecte. Asa ca nu am avut timp sa ma ocup de acest montaj, desi imi frige buza dupa el. Cei care se ocupa si cu depanarea Tv, monitoare, etc.. vor intelege mai usor.

Rog persoana care mi-a scris pe personala sa confirme in forum faptul ca i-am spus in esenta acelasi lucru si i-am indicat adresa de unde isi poate extrage proiectul.

Acesta este http://www.pic101.com/mcgahee/ de unde downoald-ati CMETER Zip.

Va marturisesc ca astept cu nerabdare observatiile forumistilor cu privire depasirea "bubelor" acestui aparat, precum si sugestiile lor de imbunatatire, etc. Eu mi-am scris deja o parte din observatii in forum. Sper ca au fost citite...

Flor

Link spre comentariu

Astept cu un deosebit interes orice schema de capacimetru care masoara cel putin 10.000uF. Si care sa fie realizabil la nivel de amator, fara ca totul sa arate ca uzina Electronica...Adice zeci de integrate+sute de rezistente..Exagerez, evident..Si am pretentia (cam ciudata, recunosc) ca cel care o posteaza sa o fi realizat practic, si integral, si de ceva vreme, ca sa ne poate spune si de bine si de rau......Voi ramane extrem de recunoscator respectivei persoane pt bunavointaFlor

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Pe 3 cifre nu se pot afisa mai mult de 999 uF, ceea ce mi se pare suficient pt o mare parte din aplicatii.Am proiectat un cablaj, dar (vesnicul) timp..Si totusi, nimeni nu l-a facut pe cel pana la 16000uF? Astept observatii, pro si mai ales contra...

Link spre comentariu

Daca cineva are timp, ii pot trimite cablajul gandit de mine pt acest capacimetru cu 3 cifre. Singura "obligatie" e sa scrie in forum cum i se pare montajul, ca performante...Pe cablaj e mai serios, ca sa ramana, dar pt test, pe o placa cu gaurele il faci in 15 minute..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări