Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

1pf-10000 Mf

vasy_gsm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 94
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

20

• vasy_gsm

18

• Craciun

11

• BRANCA

11

Top autori în acest subiect

Vizitator Kimnotyze

Hmm... ultimul link de pe pagina este codul pt. microcontroller, acolo la "firmware".Offtopic:

hm...interesant link.... :d :d pacat ca nu am vazut si pcb-ul... :d ..dar deja vreau prea mult... :d

Eu de obicei proiectez PCB-ul in functie de componente, pt. ca mi se intampla adesea ca la magazin sa gasesc ceva mai dragut sau mai bun dar diferit ca dimensiuni. ;)
Link spre comentariu

Prietene draga,nu stiu ce sa fac , pentru ca la mine nu deschide pagina aceea ???

clic dreapta, si ...save as .....asta ai incercat?????e o arhiva zip cu 2 fisiere inauntru....
Link spre comentariu

eu nu cred ca o sa-l fac, pt ca "ma blochez" la partea unde trebuie sa pun codul ala in microcontroler.....si oricum imi ajunge ca am un ap de masura care masoara si cond, pana la 20uF, si mie ele imi..ajunge..

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

SalutTocmai am realizat un capacimetru cu PIC, care "duce" pana in 16.000 uF. Afiseaza pe un LCD 16*2, impreuna cu marimea, pf, nF, etc...Autorange sau Up/Down, adevarul e ca suna bine...Acum sunt in perioada de reglaje, testari, comparatii cu o punte profesionala, etc, dar sa zicem ca intr-o saptamana- daca nu intervin alte prioritati- voi avea o imagine de ansamblu. Si voi scrie de bune si de rele(e).FlorP.S. Am proiectat cablajul pt capac. cu Atmel, dar cum inca nu am INCA un programator de Atmeluri, mai trebuie sa stau un PIC.

Link spre comentariu

Unde am scris ca nu o pot/vreau sa o public?Am specificat doar ca sper ca in acesta saptamana sa termin cu reglajele, si sa o testez pe mai multi conzi, ca sa ma lamuresc CaCat e de buna, precisa, etc. Dupa care va voi spune impresiile mele.Educatia, varsta si experienta de viata m-au facut sa inteleg ca din discutii contradictorii, dar purtate civilizat, am multe de invatat. In ceea ce priveste Atmelul, trebuie sa termin de realizat programatorul, de infipt programul, etc. Apoi voi realiza cablajul, fizic , pt ca l-am terminat de proiectat, si asa mai departe. Deci cel mai devreme peste 2 saptamani voi spune ceva bun/rau despre montajul cu Atmel. Asta daca nu intervine NEPREVAZUTUL...Flor(Nu Mafalda)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări