vasy_gsm Postat Martie 21, 2005 Partajează Postat Martie 21, 2005 Si totusi o schema mai buna de capacimetru de la 1pf-10000Mf nu stie nimeni ??? Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Martie 21, 2005 Partajează Postat Martie 21, 2005 http://elm-chan.org/works/cmc/report.html Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 25, 2005 Partajează Postat Martie 25, 2005 hm...interesant link.... pacat ca nu am vazut si pcb-ul... ..dar deja vreau prea mult... Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Martie 26, 2005 Autor Partajează Postat Martie 26, 2005 Foarte frumos,da hex-ul ptr. microcontroller ? Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Martie 26, 2005 Partajează Postat Martie 26, 2005 Hmm... ultimul link de pe pagina este codul pt. microcontroller, acolo la "firmware".Offtopic: hm...interesant link.... pacat ca nu am vazut si pcb-ul... ..dar deja vreau prea mult... Eu de obicei proiectez PCB-ul in functie de componente, pt. ca mi se intampla adesea ca la magazin sa gasesc ceva mai dragut sau mai bun dar diferit ca dimensiuni. ;) Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 26, 2005 Partajează Postat Martie 26, 2005 oricum ziceam si eu..oricum la microcontrolere nu prea ma.."am"...la capitolul ala-s ..."varza" Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Martie 27, 2005 Autor Partajează Postat Martie 27, 2005 Prietene draga,nu stiu ce sa fac , pentru ca la mine nu deschide pagina aceea ??? Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 27, 2005 Partajează Postat Martie 27, 2005 Prietene draga,nu stiu ce sa fac , pentru ca la mine nu deschide pagina aceea ???clic dreapta, si ...save as .....asta ai incercat?????e o arhiva zip cu 2 fisiere inauntru.... Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Martie 27, 2005 Autor Partajează Postat Martie 27, 2005 Eventual daca ai tu ''Kimnotyze'' acel fisier ptr atmel,te rog sa mi-l dai si mie... I-ti multzumesc mult... [email protected] Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Martie 27, 2005 Autor Partajează Postat Martie 27, 2005 Merci mult ''csl1131'' asa este , click dreapta,si e ok... Voi l-ati facut ,si a-ti vazut cum merge? ceva detalii ...? Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 27, 2005 Partajează Postat Martie 27, 2005 eu nu cred ca o sa-l fac, pt ca "ma blochez" la partea unde trebuie sa pun codul ala in microcontroler.....si oricum imi ajunge ca am un ap de masura care masoara si cond, pana la 20uF, si mie ele imi..ajunge.. Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=2402 :wink: Link spre comentariu
Flor Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 SalutTocmai am realizat un capacimetru cu PIC, care "duce" pana in 16.000 uF. Afiseaza pe un LCD 16*2, impreuna cu marimea, pf, nF, etc...Autorange sau Up/Down, adevarul e ca suna bine...Acum sunt in perioada de reglaje, testari, comparatii cu o punte profesionala, etc, dar sa zicem ca intr-o saptamana- daca nu intervin alte prioritati- voi avea o imagine de ansamblu. Si voi scrie de bune si de rele(e).FlorP.S. Am proiectat cablajul pt capac. cu Atmel, dar cum inca nu am INCA un programator de Atmeluri, mai trebuie sa stau un PIC. Link spre comentariu
pavcostel Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 Salut!Da' nu se poate face publica schema si sursa la montajul cu PIC?Sau in ce conditii, ca oricum eu nu sunt fan Atmel... :roll: Cu stima,Costel Link spre comentariu
Flor Postat Iunie 22, 2005 Partajează Postat Iunie 22, 2005 Unde am scris ca nu o pot/vreau sa o public?Am specificat doar ca sper ca in acesta saptamana sa termin cu reglajele, si sa o testez pe mai multi conzi, ca sa ma lamuresc CaCat e de buna, precisa, etc. Dupa care va voi spune impresiile mele.Educatia, varsta si experienta de viata m-au facut sa inteleg ca din discutii contradictorii, dar purtate civilizat, am multe de invatat. In ceea ce priveste Atmelul, trebuie sa termin de realizat programatorul, de infipt programul, etc. Apoi voi realiza cablajul, fizic , pt ca l-am terminat de proiectat, si asa mai departe. Deci cel mai devreme peste 2 saptamani voi spune ceva bun/rau despre montajul cu Atmel. Asta daca nu intervine NEPREVAZUTUL...Flor(Nu Mafalda) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum