Vizitator zyggy Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Am o casa la tara, si vreau sa imi pun o sonerie la poarta,m-am saturat sa tot tipe lumea ca sa ies afara.Am nevoie de un sfat cumpot face aceasta sonerie, sau daca exista de cumparat, si eventual cum se monteaza. Link spre comentariu
Laci Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Cel mai simplu sa iei o sonerie wireless, ieftin si nu trebuie sa tragi cablu sa montezi etc.Este partea cu buton, are o baterie, si modulul de interior tot cu baterie, bate cam la 30m, este codat deci daca vecinul are acelasi model montat nu suna la tine. Link spre comentariu
Vizitator zyggy Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 oki ms, unde as putea gasi o sonerie wireless, si cat ar costa daca aveti idee. Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 http://www.adelaida.ro/product_info.php?cPath=280&products_id=3653 Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 as zice sa mai cauti inainte sa cumperi de la adelaida; produsele lor sunt chinezarii jalnice Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 sunt chinezarii jalniceNu stiu,poate gresesc,dar cca 80% din PC-urile noastre sunt "chinezarii". Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 pai e o deosebire, totusi, intre "chinezarii" si "chinezarii jalnice" Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 oki ms, unde as putea gasi o sonerie wireless, si cat ar costa daca aveti idee.In orice targ/obor sau "uniune de tarabe" . E cam 20-25 lei maxim. Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 oki ms, unde as putea gasi o sonerie wireless, si cat ar costa daca aveti idee.In orice targ/obor sau "uniune de tarabe" . E cam 20-25 lei maxim.eu am luat una cu 15 lei din targ si merge bine Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 io zic (virgula) ca o sonerie wireless ca aia de mai jos, e cea mai ieftina... unde pui ca ai garantie circa 20 de ani, ceea ce n-ai sa vezi la soneriile obisnuite!!! Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 da soneria aia cere mancare Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 si care e problema, cea electronica cere curent, deci se cam compenseaza Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 cererea de curent e mai mica decat cea de mancaresi in +,cea cu mancarea suna si in + si mai lasa si resturi... Link spre comentariu
stefanev Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 io zic (virgula) ca o sonerie wireless ca aia de mai jos, e cea mai ieftina... unde pui ca ai garantie circa 20 de ani, ceea ce n-ai sa vezi la soneriile obisnuite!!! si soneria asta cam are fire dezizolate ca te mai "curenteaza" cate o data. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 ah, uitam... aia e varianta olteneasca... 6 butoane, sa ajunga la toata lumea!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum